Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΕΥΓΕ ΡΕ ΚΟΥΛΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!



Ο φίλος μου ο Αγονάτιστος Σοσιαλιστής έχει ασχοληθεί με το θέμα των ξιμαρισμένων του ΠΟΛΙΤΗ και δε θα ασχοληθώ εδώ. Σχετικό αφιέρωμα έχουν και τα φιλαράκια μου του christofias-watch

Το "Μιλάμε Εδεκίτικα" ήταν το πρώτο blog που αποκάλυψε ότι η ΕΔΕΚ είναι στα πρόθυρα της αποχώρησης. Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται. Ο Γιαννάκης είναι πλέον έξω φρενών με τον Ευέλικτο και προετοιμάζει το Κόμμα μας για την αποχώρηση.

Θέλω να σταθώ επίσης στην εισήγηση του Κούλλη. Γεια σου ρε Κούλλη λεβεντιά, δείχνεις ότι αξίζεις το πόσο δημοφιλής φάνηκες στις περασμένες ευρωεκλογές, παρά την προσπάθεια του Φόσκλα του νερόβραστου να πάει αυτός στην Ευρωβουλή (είχε σπάσει τα τηλέφωνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα).

Αναδημοσιεύονται οι δηλώσεις του Κούλλη από τη Σημερινή (29/12/2009):

"ΠΡΟΤΑΣΗ-δυναμίτη στα θεμέλια της συγκυβέρνησης κατέθεσε χθες ο αναπληρωτής πρόεδρος και ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Κυριάκος Μαυρονικόλας, από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο». Υποστήριξε ότι εάν το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ προβληματιστούν σε θέματα αρχής του Κυπριακού και αποφασίσουν ότι θα πρέπει να φύγουν από τη συγκυβέρνηση, από τη στιγμή που αποχωρούν δύο από τα τρία κόμματα που την αποτελούν μπορούν να ζητήσουν την ίδια την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Μαυρονικόλας ξεκαθάρισε ότι είναι καθήκον της ΕΔΕΚ ν’ αποχωρήσει από την Κυβέρνηση, εάν διαπιστωθεί ότι οι συνομιλίες οδηγούν σε εκτροπή."

ΕΥΓΕ ΚΟΥΛΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΔΕΚ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! 

Υ.Γ. Σήμερα τα φιλαράκια μου του christofias-watch, έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Παπαδάκη. Διαβάστε την! 


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια πολλά και έρχεται η ώρα της ΕΔΕΚ!



Συμπατριώτες και συναγωνιστές, χρόνια πολλά σε όλους.

Η μεγάλη στιγμή έρχεται. Την ερχόμενη εβδομάδα, η ΕΔΕΚ κάνει τη μεγάλη κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευέλικτος θα καλέσει το Γιαννάκη να του πει ότι δεν ανακαλεί τις υποχωρήσεις του. Θα προσπαθήσει να μας ταπεινώσει, για να μας καταστήσει συνένοχους στις υποχωρήσεις του και να μας εκθέσει στο λαό.

Η ΕΔΕΚ είναι προετοιμασμένη γι' αυτό! Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μεγάλη κίνηση. Να βάλουμε μπροστά τις μηχανές για την αποχώρησή μας.

Ήδη ένας από τους υψηλόβαθμους στο κόμμα (δε θα πω το όνομά του γιατί έδωσα υπόσχεση), έχει πει ότι θα είναι το δώρο μας στο Γιατρό για το νέο χρόνο.

Η ΕΔΕΚ θα μπει στην πρωτοπορία της Αντίστασης και πάλι. Οι σχεδιασμοί των ξένων για νομιμοποίηση της κατοχής θα ανακοπούν από εμάς.

Υ.Γ. Φίλε μου Παλιέ Εδεκκίτη, απολογούμαι που δεν έβαλα το blog σου στα προτεινόμενα. Δεν ήξερα ότι είναι ακόμη ενεργό.  Θα το βάλω τώρα. Είσαι μια ιστορική μορφή για το Κίνημα, μια αξεπέραστη μορφή για την ΕΔΕΚ μας. Τα όσα έκανες, ιδίως κατά το πραξικόπημα και το μεταπραξικόπημα, είναι θρυλικά. Με τα λόγια του Γιατρού και τα δικά σου "αναγιωθήκαμε" στη Νεολαία.  

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Να φύγουμε! Τώρα!



Οι προκλήσεις από την κυβέρνηση Χριστόφια εναντίον μας έχουν γίνει αφόρητες.


Η απαξιωτική συμπεριφορά του Τουμάζου Τσιελεπή προς τον ιστορικό ηγέτη μας, είναι το κερασάκι στην τούρτα.


Άδικα θα περιμένει ο Γιαννάκης για να μας απολογηθεί, όπως του ζήτησε με επιστολή.


Η κυβέρνηση του Δ. Χριστόφια δε μας λαμβάνει υπόψη. Συνεχώς μας χλευάζουν, μας υποτιμούν και δε μας λαμβάνουν υπόψη τώρα που τους ζητούμε να ανακαλέσουν τις υποχωρήσεις τους προς τον Ταλάτ.


Μάλιστα φταίνε και τον Τ. Παπαδόπουλο για την εκ περιτροπής. Σε λίγο καιρό θα μας φορτώσουν ότι ήταν και δική μας θέση.


Δε θυμάμαι ποτέ το κόμμα μας, να αντιμετώπιζε τέτοια υποτίμηση από το ΑΚΕΛ. Ακόμη και στις χειρότερες εποχές, που ήμασταν αντίπαλοι. Πόσο μάλλον τώρα που είμαστε συνεργάτες.


Εντάξει, δείξαμε καλή θέληση και υποστηρίξαμε Χριστόφια. Αλλά πρέπει να άρουμε την υποστήριξή μας.


Να ηγηθούμε της αντιπολίτευσης. Να ηγηθούμε του αγώνα του λαού μας για αποτροπή της διχοτομικής λύσης.


Όπως κάναμε το 74, όταν πήραμε την Αντίσταση στα χέρια μας. Και το πληρώσαμε με το αίμα του ποιητή μας που έβαψε κόκκινο το πουκάμισο του Ηγέτη μας.


Αυτού του Ηγέτη, που μαζί με τον Τάσσο και το λαό έσωσαν την Κύπρο το 2004.


Αυτού του Ηγέτη, τον οποίο βρίζει και κοροϊδεύει σήμερα ένας Τσιελεπής.


Τώρα είναι η ώρα!


Να μπει η ΕΔΕΚ στην πρωτοπορία της αντίστασης!


ΕΔΕΚ- ΛΑΟΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!


Υ.Γ. Γεμίσαμε εδεκίτικα ιστολόγια! Ακόμη ένας συναγωνιστής στο διαδίκτυο. OI "ΑΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ". Ολέ! 

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ο Χατζηδημητρίου διέγραψε την ΕΔΕΚ και όχι η ΕΔΕΚ το Χατζηδημητρίου!




Σε κάποια ιστοσελίδα που είδα πρώτη φορά (http://iqxl.blogspot.com/), ο blogger διαμαρτύρεται γιατί να μην τιμήσει η ΕΔΕΚ στα 40χρονά της το Χ'δημητρίου, αναδημοσιεύοντας ένα άρθρο του γνωστού προβοκάτορα Δρουσιώτη που γράφει τις Κυριακές στον Πολίτη ως Κοριός.

Το παράπονο είναι ότι η ΕΔΕΚ διέγραψε τον Χ'δημητρίου από την ιστορία της. Και μάλιστα ο Δρουσιώτης, αποκαλεί το Γιαννάκη Κακομοίρου.

Λάθος κύριε Δρουσιώτη και κύριε blogger που τον αναδημοσιεύεις. Ο Τάκης Χατζηδημητρίου, διέγραψε ο ίδιος την ιστορία του. Ο ίδιος αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία "μίζερο νότο", ο ίδιος ξέχασε τους αγώνες και τις πορείες του και είπε ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν, πυροβολώντας ακατάπαυστα εναντίον του κόμματος, μη σεβόμενος την απόφαση του κόμματος υπέρ του ΟΧΙ. Ο ίδιος εντάχτηκε στις Πλατφόρμες. Ο ίδιος στις επόμενες ευρωεκλογές τέθηκε εκτός κόμματος, υποστηρίζοντας το φιλαράκι του το Στυλιανίδη.

Και βεβαίως, η επιλεκτική ευαισθησία του Δρουσιώτη για το Χατζηδημητρίου, πηγάζει από το ότι και οι δύο είναι ναιναίκια της κακιάς ώρας. Ο Δρουσιώτης που καθυβρίζει καθημερινά τους πολιτικούς που υποστήριξαν το ΟΧΙ, που έβριζε τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλου, δε θα δώσει στην ΕΔΕΚ μαθήματα ήθους και ιστορίας.

Ο Χατζηδημητρίου διέγραψε με τις πράξεις του και τα λόγια του την ΕΔΕΚ και το ΕΔΕΚίτικο παρελθόν του.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΜΑΣ



Εκδήλωση απόψε Παρασκευή 4/12/09, στις 1930 στο Hilton Park για τα 40χρονά μας. Ομιλητές ο Γιατρός και ο Γιαννάκης.

Όποιος ΕΔΕΚίτης μπορεί, να είναι εκεί. Να κατακλύσουμε με την παρουσία μας το χώρο και να δείξουμε ότι τιμούμε τους αγώνες του κόμματός μας.


ΕΔΕΚ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ