Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Λασπολογία εναντίον του κ. Ομήρου

Στην προηγούμενή μου ανάρτηση, κάποιος Αυγουστίνος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν μέλος της ΕΔΕΚ και έφυγε (από ερώτηση που έκανα σε αρμόδιους που τηρούν μητρώα, δε βρέθηκε πάντως τέτοιο όνομα, άρα πρέπει να είναι ένας από τους συνήθεις βαλτούς της ακελικής Επαγρύπνισης), αμφισβήτησε ότι η ΕΔΕΚ είναι σοσιαλιστική (άραγε με ποια κριτήρια; αυτά των συμπλέοντων με το Μητσοτάκη νεοπασόκων;) και ανάμεσα στα υπόλοιπα αμφισβήτησε ότι ο Πρόεδρός μας, ο Γ. Ομήρου ήταν με το "ΟΧΙ" παρουσιάζοντάς τον ως άβουλο πιόνι του Λυσσαρίδη, που ήθελε να πει ΝΑΙ, αλλά εκβιάστηκε.

Κάλεσα τον εν λόγω Αυγουστίνο να δώσει στοιχεία και όπως ήταν φυσικό δεν το έκανε. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Πάντως, βρήκα δήλωση του κ. Ομήρου, που απαντούσε σε κατηγορίες του Ν.Κατσουρίδη επί του θέματος. Φυσικά το ΑΚΕΛ δεν έδωσε ποτέ στοιχεία για να τεκμηριώσει αυτές τις κατηγορίες. Όπως δεν έδωσε και για τις κατηγορίες του εναντίον του Τάσσου για επαφές και συνεννοήσεις με εοκαβητατζίδες.

Έτσι εύκολα κάποιοι πετούν λάσπη κι εύχονται κάτι να κολλήσει.

Η δήλωση του Γ. Ομήρου βρίσκεται στο

http://www.sigmalive.com/news/local/9637

Έχει ως εξής, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Σημερινής:

«Προκαλεί θυμηδία η δήλωση του κυρίου Κατσουρίδη και γελά και το παρδαλό κατσίκι», δήλωσε σήμερα από την Πάφο ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, απαντώντας σε δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπρόσώπου του ΑΚΕΛ Νίκου Κατσουρίδη ότι η ΕΔΕΚ δύο εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα αμφιταλαντευόταν για την απόφαση που θα έπαιρνε.

''Η μεν ΕΔΕΚ, συνέχισε, σε επίπεδο οργάνων πήρε συγκεκριμένη απόφαση και κάλεσε τον λαό να καταψηφίσει το σχέδιο Ανάν ως διχοτομικό , η δε ηγεσία του ΑΚΕΛ κατέστη έρμαιο αντιφατικών τοποθετήσεων με τον κύριο Χριστόφια να τηλεφωνά στον κύριο Πάουελ για να δώσει εγγυήσεις για την εφαρμογή του σχέδιο Ανάν ως είχε , ενώ το πολιτικό γραφείο του ΑΚΕΛ αποφάσισε υπέρ της αποδοχής του σχεδίου Ανάν και τελικά η συνδιάσκεψη υπό το βάρος της πίεσης του κόσμου του ΑΚΕΛ αποφάσισε την καταψήφιση και όπως είπε ο κύριος Χριστόφιας «ψήφισε ΟΧΙ για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ».

Συνεπώς είπε ο κ. Ομήρου, ''μόνο θυμηδία προκαλούν αυτού του είδους οι δηλώσεις από τον «μυθοπλάστη» κύριο Κατσουρίδη''. 3/2/2008



Αυτά για να δει και ο κόσμος πόσο λασπολόγοι μπορούν να γίνουν κάποιοι. Που παριστάνουν και τους ΕΔΕΚίτες για να περάσουν τη χυδαία λασπολογία και προπαγάνδα τους.

1 σχόλιο:

  1. Ο Γιαννάκης Ομήρου ήταν και είναι με το ΟΧΙ σε κάθε άδικη λύση.

    Το ότι είναι μετριοπαθής και χαμηλών τόνων δε σημαίνει ότι απεμπόλησε τις αρχές της ΕΔΕΚ.

    Όσοι είναι σε επαφή μαζί του -και είμαι ένας από αυτόυς- μπορούν να το διαβεβαιώσουν. Ο Γ.Ομήρου είναι συνεπής ΕΔΕΚίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή