Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ο Χατζηδημητρίου διέγραψε την ΕΔΕΚ και όχι η ΕΔΕΚ το Χατζηδημητρίου!




Σε κάποια ιστοσελίδα που είδα πρώτη φορά (http://iqxl.blogspot.com/), ο blogger διαμαρτύρεται γιατί να μην τιμήσει η ΕΔΕΚ στα 40χρονά της το Χ'δημητρίου, αναδημοσιεύοντας ένα άρθρο του γνωστού προβοκάτορα Δρουσιώτη που γράφει τις Κυριακές στον Πολίτη ως Κοριός.

Το παράπονο είναι ότι η ΕΔΕΚ διέγραψε τον Χ'δημητρίου από την ιστορία της. Και μάλιστα ο Δρουσιώτης, αποκαλεί το Γιαννάκη Κακομοίρου.

Λάθος κύριε Δρουσιώτη και κύριε blogger που τον αναδημοσιεύεις. Ο Τάκης Χατζηδημητρίου, διέγραψε ο ίδιος την ιστορία του. Ο ίδιος αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία "μίζερο νότο", ο ίδιος ξέχασε τους αγώνες και τις πορείες του και είπε ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν, πυροβολώντας ακατάπαυστα εναντίον του κόμματος, μη σεβόμενος την απόφαση του κόμματος υπέρ του ΟΧΙ. Ο ίδιος εντάχτηκε στις Πλατφόρμες. Ο ίδιος στις επόμενες ευρωεκλογές τέθηκε εκτός κόμματος, υποστηρίζοντας το φιλαράκι του το Στυλιανίδη.

Και βεβαίως, η επιλεκτική ευαισθησία του Δρουσιώτη για το Χατζηδημητρίου, πηγάζει από το ότι και οι δύο είναι ναιναίκια της κακιάς ώρας. Ο Δρουσιώτης που καθυβρίζει καθημερινά τους πολιτικούς που υποστήριξαν το ΟΧΙ, που έβριζε τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλου, δε θα δώσει στην ΕΔΕΚ μαθήματα ήθους και ιστορίας.

Ο Χατζηδημητρίου διέγραψε με τις πράξεις του και τα λόγια του την ΕΔΕΚ και το ΕΔΕΚίτικο παρελθόν του.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ Νικωλακη τον Παπαδοπουλο πουκλεψε τον πάππα του για να τρελανει τον κοσμο ούλλο ποιος θα τον εμαζεψει;;;;;;

    Νικωλακης Λιλληκας και τ αλλα κορακια πως θα αποκαλυφτουνε για τη βρωμια που στησανε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή