Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΕΥΓΕ ΡΕ ΚΟΥΛΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!



Ο φίλος μου ο Αγονάτιστος Σοσιαλιστής έχει ασχοληθεί με το θέμα των ξιμαρισμένων του ΠΟΛΙΤΗ και δε θα ασχοληθώ εδώ. Σχετικό αφιέρωμα έχουν και τα φιλαράκια μου του christofias-watch

Το "Μιλάμε Εδεκίτικα" ήταν το πρώτο blog που αποκάλυψε ότι η ΕΔΕΚ είναι στα πρόθυρα της αποχώρησης. Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται. Ο Γιαννάκης είναι πλέον έξω φρενών με τον Ευέλικτο και προετοιμάζει το Κόμμα μας για την αποχώρηση.

Θέλω να σταθώ επίσης στην εισήγηση του Κούλλη. Γεια σου ρε Κούλλη λεβεντιά, δείχνεις ότι αξίζεις το πόσο δημοφιλής φάνηκες στις περασμένες ευρωεκλογές, παρά την προσπάθεια του Φόσκλα του νερόβραστου να πάει αυτός στην Ευρωβουλή (είχε σπάσει τα τηλέφωνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα).

Αναδημοσιεύονται οι δηλώσεις του Κούλλη από τη Σημερινή (29/12/2009):

"ΠΡΟΤΑΣΗ-δυναμίτη στα θεμέλια της συγκυβέρνησης κατέθεσε χθες ο αναπληρωτής πρόεδρος και ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Κυριάκος Μαυρονικόλας, από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο». Υποστήριξε ότι εάν το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ προβληματιστούν σε θέματα αρχής του Κυπριακού και αποφασίσουν ότι θα πρέπει να φύγουν από τη συγκυβέρνηση, από τη στιγμή που αποχωρούν δύο από τα τρία κόμματα που την αποτελούν μπορούν να ζητήσουν την ίδια την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Μαυρονικόλας ξεκαθάρισε ότι είναι καθήκον της ΕΔΕΚ ν’ αποχωρήσει από την Κυβέρνηση, εάν διαπιστωθεί ότι οι συνομιλίες οδηγούν σε εκτροπή."

ΕΥΓΕ ΚΟΥΛΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΔΕΚ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! 

Υ.Γ. Σήμερα τα φιλαράκια μου του christofias-watch, έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Παπαδάκη. Διαβάστε την! 


2 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΔΕΚ!ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΛΟΣΦΟΤΖΙΣΜΑ ΤΖΙΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ.ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΤΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΙΜΑ ΣΑΣ.ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ(ΕΚΛΟΓΕΣ 2003-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ).ΕΝΑΣ ΚΟΥΛΛΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala duladi eseis eisate i edek? Etsi blog kai etsi kollemenes fatses ston giatro pou mas ekame to mono socialistiko komma stin europi me 5% einai giati estamatisa na asxoloume mazi sas.
    Sugnomi gia tin anonumia alla afou den xero pios eiste den tha apokalufto oute kai ego.

    ΑπάντησηΔιαγραφή