Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Χυδαίο χιούμορ από τη Νενέκα Δρακούνα εις βάρος των προσφύγων!


Στη φωτογραφία είναι παιδιά-πρόσφυγες μετά το 1974, που μεγάλωσαν και ενηλικιώθηκαν μακριά από τα σπίτια και τα χωριά τους, για να τους κοροϊδεύει σήμερα το κάθε βουτυροκομπλεξάκι της "Χώρας"



Το είδα πριν κάποιες ώρες και πραγματικά απόρησα: έχουν το Θεό τους κάποιοι;

Είναι χιούμορ αυτό της κας "Δρακούνας" που ειρωνεύεται τον προσφυγικό κόσμο με το προσφυγόσημο;

Που ειρωνεύεται τη στάση των προσφύγων να επιμένουν να διεκδικούν τα σπίτια τους;

Κατά τα άλλα, υποστηρίζουν τα νενέκια ότι θέλουν επανένωση της Κύπρου μας! Ό,τι τους νοιάζει δήθεν για κάποιους πρόσφυγες που τους στερούν δήθεν οι υπόλοιποι πρόσφυγες από το να επιστρέψουν, γιατί θέλουν κι εκείνοι τα δικά τους σπίτια!

Κάποια νενέκια χωρίζουν τους πρόσφυγες σε "επιστρέφοντες" και "μη επιστρέφοντες" και μετά φταίνε τους μη επιστρέφοντες ότι δεν θέλουν λύση.

Βεβαίως, στην πραγματικότητα, δείχνουν εκείνα τα νενέκια το πραγματικό τους πρόσωπο. Χλευάζοντας ΟΛΟΥΣ τους πρόσφυγες.

Όπως κάνει η Τουρκία τόσα χρόνια, που κοροϊδεύει κάποιους δήθεν ότι θα πάνε πίσω και τους χρησιμοποιεί ως δόλωμα για να διαλύσουμε το κράτος μας και να το κάνουμε προτεκτοράτο.

Εμείς σεβόμαστε τους πρόσφυγες. Ειδικά η ΕΔΕΚ, πάντα το "Όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους" το έχει λάβαρο αγώνα και το υποστηρίζει και στην πράξη.

Σε αντίθεση με τις κυρίες Δρακούνες και τους κυρίους Χριστόφιες, που μόνο να κοροϊδεύουν τους πρόσφυγες ξέρουν!

11 σχόλια:

  1. Σου το βάζω στο blog σου διότι φαίνεται δεν το είδες στο xristofias watch

    Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β. σου επαναλαμβάνω μην ταυτίζεις ένα άνθρωπο με μια παράταξη. Είναι προφανές ότι δεν είναι σωστό να κρίνεις μια ομάδα ανθρώπων από μόνο ένα άνθρωπο. Επίσης εγώ ξέρω ότι η ΕΔΕΚ είναι δημοκρατικό κίνημα και αποδέχεται όλες τις απόψεις μέσα στο κόμμα. Και σου το ξαναλέω όλους αυτούς με τους οποίους διαφωνείς και αποκαλείς σάπια μήλα πρέπει να προσπαθήσεις να τους πείσεις για τις δικές σου απόψεις και όχι να τους πολεμάς. Να μιλήσεις δημόσια αλλά πρώτα να μιλήσεις σαν Εδεκίτης στον συναγωνιστή σου Πρόεδρο Αγώνα Η.Β. και μετά. Λυπούμαι αλλά δεν θα απολογηθώ επειδή πολύ απλά δεν σε γνωρίζω επώνυμα. Επίσης μιλούμε δημόσια όταν εκφραζόμαστε και επώνυμα. Και γιατί να μην βοηθήσεις πρακτικά τα παιδιά επειδή εσύ δρας σε άλλο επίπεδο; Δε το καταλαβαίνω αυτό. Δεν ανήκουμε όλοι στο ίδιο σοσιαλιστικό δημοκρατικό κίνημα; Επιπλέον μην ξεχνάς ότι ο Αγώνας είναι παράταξη πραγματικά αυτόνομη (όχι όπως τις υπόλοιπες που είναι μόνο στα λόγια) και προφανώς δεν θα ρωτήσουν το κόμμα για το τι θα πρέπει να κάνουν ούτε και σένα φυσικά. Εγώ δεν γνωρίζω ο Αγώνας να υποστήριξε ποτέ την Διζ.Δικ. Ομοσπονδία. Επίσης εγώ δεν γνωρίζω κανένα από τον Αγώνα Αγγλίας που να πήρε το δρόμο του Ιορδάνου.

    Θέλω να σου πώ και για το Μέτωπο επειδή δεν σου απάντησα πριν. Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β.μου μιλάς για μια παράταξη που δεν ξέρουμε από ποιους χρηματοδοτείται. Επίσης μην ξεχνάς πως όλοι αυτοί πριν γίνει το Μέτωπο ήταν Πρωτοπόροι και ίσως να ψήφιζαν και ΔΗΣΥ και Κασουλίδη. Επιπλέον μπορείς να μου πεις πως αποδεικνύουν τη ματιά τους οι του Μετώπου όταν στις θέσεις τους στο κυπριακό λένε ότι επιδιώκουν αυτοδιάθεση (δηλαδή Ένωση με την Ελλάδα, διότι αυτοδιάθεση σημαίνει ο κυπριακός λαός να κρίνει το μέλλον μέσα από δημοψήφισμα...και θεωρώ ότι ο κυπριακός ελληνισμός δεν θα έχανε την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών); Δεν διαφωνώ με την Ένωση φτάνει όμως να μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς να αρνητικές συνέπειες για τη πατρίδα μας. Σου θυμίζω ότι Ένωση έλεγαν ότι ήθελαν και οι Εοκαβητατζήδες. Επίσης πως είναι δυνατό να ζητούν αυτοδιάθεση και μετά να μιλούν για λύση του κυπριακού που ππέπει να είναι δημοκρατική κλπ...αφού πριν ζητούν αυτοδιάθεση που σημαίνει ο ίδιος ο λαός να κρίνει τι μέλλον θα έχει. Κάποιος δεν τους τα εξήγησε καλά νομίζω.

    Επίσης να ξέρεις συναγωνιστή ΕΔΕΚ ΗΒ ότι ζούμε σε πονηρούς καιρούς και ότι όλες αυτές οι ακροδεξιές οργανώσεις βάζουν τη μάσκα του δημοκράτη και με εύηχα λόγια προσπαθούν να παρασύρουν στα πλοκάμια τους αγνά παιδιά. Αφού είσαι και μεγαλύτερος θα θυμάσε ότι την ίδια τακτική χρησιμοποιούσε και η Χούντα για να διαβρώσει τους Έλληνες του νησιού μας στα στρατόπεδα και στα σχολεία. Κατηγορούσαν μάλιστα το Μακάριο ως δικτάτορα και γέμιζαν τα μυαλά της κυπριακής νεολάιας με εύηχα συνθήματα, όπως αυτό της Ένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε Αγωνίτη

    Είμαι ανεξάρτητος φοιτητής στην Αγγλία, θα ήθελα σε παρακαλώ να με βοηθήσεις σε μερικά πράγματα που λες για να ξέρω τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

    1. "Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β.μου μιλάς για μια παράταξη που δεν ξέρουμε από ποιους χρηματοδοτείται."

    Από ποιους υποθέτεις πως χρηματοδοτείται το Μέτωπο; Ο Αγώνας από ποιους χρηματοδοτείται;

    2. "Επίσης μην ξεχνάς πως όλοι αυτοί πριν γίνει το Μέτωπο ήταν Πρωτοπόροι και ίσως να ψήφιζαν και ΔΗΣΥ και Κασουλίδη."

    Πως το ξέρεις αυτό; Μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα για άτομα; Διότι λες "ίσως".

    3. "πως αποδεικνύουν τη ματιά τους οι του Μετώπου όταν στις θέσεις τους στο κυπριακό λένε ότι επιδιώκουν αυτοδιάθεση (δηλαδή Ένωση με την Ελλάδα, διότι αυτοδιάθεση σημαίνει ο κυπριακός λαός να κρίνει το μέλλον μέσα από δημοψήφισμα"

    Που ακριβώς το Μέτωπο λέει κάτι τέτοιο; Που μιλά το Μέτωπο για Ένωση;

    4. "Σου θυμίζω ότι Ένωση έλεγαν ότι ήθελαν και οι Εοκαβητατζήδες."

    Απ' ότι ξέρω το Μέτωπο όχι μόνο δεν έχει σχέση με την ΕΟΚΑ Β, την έχει μάλιστα καταδικάσει πολλές φορές.

    5. "όλες αυτές οι ακροδεξιές οργανώσεις βάζουν τη μάσκα του δημοκράτη και με εύηχα λόγια προσπαθούν να παρασύρουν στα πλοκάμια τους αγνά παιδιά"

    Τι εννοείς "βάζουν μάσκα"; Ποιοι από αυτούς δεν είναι δημοκράτες; Μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα;

    6. "την ίδια τακτική χρησιμοποιούσε και η Χούντα για να διαβρώσει τους Έλληνες του νησιού μας στα στρατόπεδα και στα σχολεία"

    Αν κάνω λάθος το Μέτωπο έχει καταδικάσει ουκ ολίγες φορές την Χούντα ως ένα από τους πρωταίτιους της καταστροφής της Κύπρου.

    Αγαπητέ φίλε, θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις στα ερωτήματά μου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗ,

    ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ?!?

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ, ΝΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΑΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΘΕΤΑΙ. ΙΣΤΟΡΙΑ ( ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ, ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ( ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ)ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...

    1) ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η.Β ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ?

    2)ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η.Β ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΚ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΕΚ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΧΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόπτομαι διότι θέλω να ξέρω τι θα ψηφίσω και ως τώρα το Μέτωπο δεν έχει αντιφάσεις στις θέσεις του.

    Θέλω να απαντήσω αναλυτικά στα διάφορα που λες, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

    Γιατί θεωρείς μεμπτό πως υποστήριξαν το Μέτωπο στελέχη Δράσις;

    Να σε ρωτήσω κάτι. Αν μερικοί Δρασίτες θέλουν να ψηφίσουν Αγώνα, ασπάζονται πλέον τις θέσεις του, εσύ θα τους το αρνηθείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΙΤΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ). ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ?

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ...
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω τι κάνει το Δράσις, το Μέτωπο πάντως αντιλαμβάνεται την αυτονομία του με τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται και ο Καστοριάδης, και εγώ αυτό είδα και τους συμπάθησα. Το δεύτερο που είδα είναι πως έχουν σταθερότητα στις θέσεις τους.

    Συμφωνείς λοιπόν πως το δικαίωμα ψήφου απορρέει από δημοκρατικούς θεσμούς. Τότε γιατί το αρνείσαι για το Μέτωπο;

    Αλλά να σε ρωτήσω... Πόσα κοινά έχει το Μέτωπο με την ΕΔΕΚ στο κυπριακό, έκατσες ποτέ να σκεφτείς;

    Εκτός και αν είναι η ΕΔΕΚ φασιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΓΩΝΑΣ δεν αρνήθηκε ποτέ κανένα δημοκρατικό θεσμό όπως την ΠΟΦΕΝ (κάτι που έκανε το ΜΕΤΩΠΟ. Επειδή υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία τα οποία απορρέουν από μια εντελός διαφορετική ιδεολογία και θεώριση των πραγμάτων δεν σημαίνει ότι είναι το ένα και το αυτό.

    Είναι ακριβώς αντίθετες οι δύο παρατάξεις!

    ΑΓΩΝΑΣ και ΜΕΤΩΠΟ καταλήγουν σε κάποια συμπεράσματα κοινά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

    Εάν ασπάζεστε τις θέσεις μας, ελάτε γίνετε μέλη. Ο ΑΓΩΝΑΣ δεν συνεργάστηκε ούτε θα συνεργαστεί με εθνηκιστικές παρατάξεις.

    Το να απορρίπτεις κάτι μέσα από διαλεκτισμό είναι σωστό... το να το απορρίπτεις μέσα από φανατισμό και εθνικισμό είναι κάτι που δεν είναι αποδεχτό σε καμία κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Demetris, μην περιπλέκεις τα πράγματα. Είναι απλά...

    Θέλεις μια Κίνηση διεκδικητική, πραγματικά αριστερή, θωρακισμένη με την σοσιαλιστική ιδεολογία, πάντα δίπλα σου, με μια Ιστορία 35 χρόνων γεμάτη Αγώνες για το φοιτητή και τη Λευτεριά;
    Θέλεις μια Κίνηση πολιτικοποιημένη, ιδεολογικά προσανατολισμένη και ταυτόχρονα αυτόνομη και ακηδεμόνευτη;
    Θέλεις μια Κίνηση πολύπλευρη, με οικολογικές ευαισθησίες και με λύσεις σε κάθε φοιτητικό πρόβλημα του Κύπριου φοιτητή;

    Εάν "Ναι!", τότε ΜΙΑ είναι η επιλογή σου. Στήριξε ΑΓΩΝΑ Η.Β.

    Από την άλλη τα στελέχη του ΜΕΤΩΠΟΥ δείχνουν να "αναμασούν" το μοντέλο του "Πατριωτικού Μετώπου" (βλέπε τον καιρό του '60), το οποίο κατέρρευσε 9 χρόνια μετά.

    Εάν στο Κυπριακό είσαι 100% Αντιομοσπονδιακός φανατικός, χωρίς να σε ενδιαφέρει το περιεχόμενο μιας λύσης, είτε αυτή λέγεται Ομοσπονδία, είτε λέγεται Ενιαίο Κράτος, είτε λέγεται Συνομοσπονδία, τότε στήριξε ΜΕΤΩΠΟ Η.Β.

    Εμείς στον ΑΓΩΝΑ δεν εκφράζουμε ανεφάρμοστες προτάσεις που όμως ακούγονται θετικά. Εμείς θα συνεχίζουμε ακλόνητοι!

    Τόσο απλά...

    Για περισότερες πληροφορίες:
    www.agwnas.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έκαμνε ο Γιώργος Ιορδάνου στα κατεχόμενα 2 μέρες πριν τα χριστούγεννα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί δεν μας λες βρε ρομποτάκι του Νάσου Κούκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να είναι εντάξει ο Κωστής Χατζιηκωστής μέσα από το πένθος του, το οποίο όλοι σεβόμαστε, πρέπει να αρπάξει από το αυτί τον Λάζαρο Μαύρο και να τον ασσικτηρίσει από τον ραδιοσταθμό του.

    Ορίστε τη μοίρα που θα ήθελε ο Λάζαρος Μαύρος για τα αφεντικά του. Νεκρούς για πολιτικούς λόγους και ο ίδιος ολοζώντανος και ορεξάτος να συνεχίζει την αηδιαστική προπαγάνδα του για δικό του συμφέρον.
    Βλέπω τα φύλλα της βρώμικης καρδιάς του στό άκουσμα της δολοφονίας να πάλλονται από ανέλπιστη χαρά! ! !
    Επιτέλους λέει!
    Ω τι ευτυχία!
    Ω τι καλό που με βρήκε!
    Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!
    Ευχαριστώ σας δολοφόνοι!
    Τέτοια χρειάζομαι εγώ!
    Τέτοια κι' άλλα τέτοια!


    Και στον άλλο πρέπει να πεί:
    Βρε κωλογιατρέ ξευτιλισμένε, που έφυγες από το κόμμα σου ρεζιλεμένος γιατί δεν έβγαινες ούτε βουλευτής πια, και κινδύνευες να σε φάει κι ο Ούτοπος ακόμα ρε χαμένε, εμένα μου δολοφονήσαν το παιδί μου και σύ, άρπαξες την ευκαιρία να το εκμεταλευτείς για δικό σου συμφέρον κωλόγερε ξεμωραμένε;
    Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή