Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΜΑΣ!

Η ΕΔΕΚ μας, φέτος πιο περήφανα από ότι πέρσι (που συνεργαζόμασταν με τους αχρείους φασίστες του ΑΚΕΛ), διοργανώνει εκδηλωσεις μνήμης σε όλη την Κύπρο.

Με εκδηλώσεις σε όλη την ελεύθερη Κύπρο το Κ.Σ. ΕΔΕΚ θα καταδικάσει και φέτος τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της εισβολής:

Η κεντρική εκδήλωση του Κινήματος θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ και ΩΡΑ 20.00 στην πλατεία μπροστά από το Βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Δομετίου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιαννάκης Ομήρου και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο επίτιμος πρόεδρος του Κινήματος Βάσος Λυσσαρίδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν μουσικά ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης κριτική λύρα, τραγούδι, πιάνο η Μαρία Καναβάκη και ο Χρήστος Παύλης κιθάρες.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη προτομή του ήρωα της Δημοκρατίας Κόκου Φωτίου στη Λάρνακα όπου και θα γίνει κατάθεση στεφάνων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Κούλλης Μαυρονικόλας.

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην προτομή του Εθνάρχη Μακαρίου στη Πάφο στην είσοδο της πόλης και θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιαννάκης Ομήρου και θα γίνει κατάθεση στεφάνων. Θα προηγηθεί πορεία από τα γραφεία του Κινήματος προς το χώρο της προτομής.

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί αντικατοχική εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια στην οποία θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιαννάκης Ομήρου. Θα προηγηθεί πορεία από τα φώτα τροχαίας Δερύνειας στο Μνημείο πεσόντων Αμμοχωστιανών όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Στις εκδηλώσεις μας, θα φωνάξουμε δυνατά, να το ακούσει όλο το ΔΗΣΑΚΕΛ και όλοι οι "αδελφοί" Αττίλες: "ΕΞΩ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ" "ΛΑΟΥ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ" "ΕΔΕΚ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ".

1 σχόλιο: