Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


Εγώ, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία της ΕΔΕΚ, δε θεωρώ ότι ο σύμμαχός μας στις Προεδρικές εκλογές πρέπει να είναι το ΑΚΕΛ. Ούτε έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με το ΔΗΣΥ, παρά την ανανική στάση του το 2004 και παρά το ότι δε φάνηκε εντάξει σε συνεργασίες απέναντί μας. Οτιδήποτε όμως είναι καλύτερο από το Δημήτρη Χριστόφια.

Εκτός βέβαια από το Νίκο Αναστασιάδη, που είναι εξίσου κακή επιλογή για την Κύπρο, εξίσου ανειλικρινής και εξίσου επικίνδυνος.

Αν επιθυμεί συνεργασία ο Συναγερμός, να προτείνει άλλον κοινό υποψήφιο από τον Αναστασιάδη. Αναστασιάδη δεν ψηφίζουμε, ούτε σε πρώτο, ούτε σε δεύτερο γύρο. Να ξεχάσει τις Προεδρίες ο Αναστασιάδης, γιατί θέλουμε Πρόεδρο Λύσης και όχι Πρόεδρο Διάλυσης!

Και αν αππώννει κάποιος τον Αναστασιάδη να βάλει υποψηφιότητα, ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι. Ο Χριστόφιας, γιατί ξέρει ότι μόνο με τον Αναστασιάδη αντίπαλο στις προεδρικές, έχει πιθανότητες να επανεκλεγεί.

7 σχόλια:

  1. Εμένα δε με πειράζει. Είτε Δημήτρης, είτε Νίκος, το ΔΗΣΑΚΕΛ θα έχει υποψήφιο νίκης στις εκλογές.

    ΟΕ ΟΕ ΔΗΣΑΚΕΛ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Ιδέα με την προϋπόθεση: Ούτε μέρα σε Τούρκο στην Προεδρία της Κύπρου. Κάθε πολίτης και ένας ψήφος. Κύπρος ένα Κράτος ένας λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε χρειάζεστε Τούρκο Πρόεδρο με Αναστασιάδη στο τιμόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματι. πως ηταν και πως εγινε ο αδελφος του παμπου ανναν-στασιαδη.σαν να του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου. δεν τον αναγνωριζουμε πλεον...ειναι πολλα τα λεφτα ρε παιδια..., ομως ειναι και το καχριν του να εκδικηθει αυτους που τον λενε μερα -νυχτα προδοτη που καταγγειλε τη χωρα του στους ξενους. για αυτο δινει πιεση στο χριστοφια να κανει και αλλες παραχωρησεις. για να δικαιολογησει στο λαο την μεχρι τωρα μεταλλαξη του και να φανει αλαθαστος των καιρων των προεδρικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι εκ των πολιτικών μας ηγετών, για να μη το ειδικεύσω, ή εξατομικεύσω ακόμη περισσότερο, φαντάζουν κατά την ταπεινή μου άποψη, ως τουλάχιστο αλλοτρίως υποθηκευμένοι ηγέτες, καθώς μου δίνουν την αίσθηση ότι υποθηκεύουν εαυτούς σε αλλότριες βουλές, υποθηκεύοντας μαζί τους ένα ολόκληρο λαό, του όποιου η άγνοια και η πολιτική ημιμάθεια, όχι απλά τους βολεύει, αλλά αποτελεί κινητήριο μοχλό στις κατ΄εμενα στρεβλές, ασυνεπείς, ανεύθυνες και ανήθικες καμιά φόρα πολιτικές τους επιδιώξεις.
    Αν κάποιος καταφέρει παραδείγματος χάριν να απαγκιστρώσει την κρίση του από τα στενά και στρεβλά πλαίσια του παλαιοκομματισμού, και κατορθώσει να παρακολουθήσει με αντικειμενικό φακό τα έργα και τις μέρες κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού ανδρός, θα συμφωνήσει μαζί μου ότι αυτός είναι ο τελευταίος που δικαιούται να παραδίδει στον λαό μαθήματα δημοκρατίας και μαθήματα σωστής εθνικής πολίτικης…

    Επ αυτού, προτρέπω τον κάθε «Παραταξιάρχη» να παψει επιτέλους να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, και να θέτει στον λαό στρεβλά, ατεκμηρίωτα και μονοδιάστατα κινδυνολογία τα το οποία ούτε ο ίδιος του δεν πιστεύει… Άλλωστε μπορεί η γενναιόδωρη και άνευ όρων επικύρωση των πολικών του διαμέσων διάφορων εκλογικών αναμετρήσεων, δεν πρέπει να μεταφράζεται ως λεύκη λαϊκή επιταγή, αλλά ως μια απλή εξαργύρωση του τιμήματος της αδιαφορίας, της άγνοιας και της αγκυλωμένης εκλογικής συμπεριφοράς αρκετών εξ ημών των Κυπριών ψηφοφόρων που προκρίνουμε μέσα από την ημιμάθεια και την μικροπολιτική μας θεώρηση πράγματα και πολιτικές των οποίων αν αντιλαμβανόμαστε έστω στον παραμικρό βαθμό τις συνέπειες τουλάχιστον θα κακίζαμε.
    Για αυτό καλώ όλους αυτούς οι οποίοι ορμώμενοι, είτε από τον χώρο της συμπολίτευσης είτε από την λεγόμενη ευρύτερη/εναλακτικη αντιπολίτευση, άλλοτε ορθώς, και άλλοτε λανθασμένα κρίνουν τις επιλογές του πρόεδρου της Δημοκρατίας να μην αφήνουν στο απυρόβλητο τις τουλάχιστο επικίνδυνες θέσεις κάποιων «δήθεν αντί- πολιτευτών», ούτως ώστε να μη τους δίνουν το δικαίωμα και την λαϊκή εντολή να παρουσιάζουν εαυτούς ως ένα δέος δήθεν αντίπαλο και δήθεν πιο υπεύθυνο από αυτό του κυβερνητικού στερεώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιον αραγέ να εννοούσα; Δεν είναι ότι δεν τολμώ να τον ονομάσω ,αλλά θα προτιμούσα η κρίση σας να ναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο να εντοπίσετε πιον «ηγέτη –τομάρι» φωτογράφιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΙΟΡΔΑΝΟΥ, ΜΙΓΚΡΙΛ!!

    ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΤΟ "ΨΕΥΔΟΜΕΤΩΠΟ ΑΘΗΝΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή