Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αστυνομικοί χωρίς ντροπή πάνω τους!


Ένας αστυνομικός έκανε Blog. Δικαίωμά του.

Όμως μετέφερε το συντεχνιασμό και τη βλακεία των Αστυνομικών αντιπροσώπων του Προεδρικού στο διαδίκτυο. Και στην πολύ καλή ανάρτηση του Μαρίνου Κλεάνθους για τον Ξενή και για τη συνέχισή της δίωξής του, βγήκε να τοποθετηθεί και να πει την βλακεία του. Αντιγράφω τι έγραψε και την απάντηση που του έδωσα.

AST


Μισό λεπτό ρε παιδιά. Η αστυνομία είχε τις εντολές τις να πάει να κάνει έρευνα σπίτι του κυρίου εκείνου. Η ώρα σας ενόχλησε; Δικαιούται να το κάνει και το υπεγραψε δικαστής το ένταλμα, ας τους έλεγε αυτός να πάνε κατά το μεσημεράκι. Και γράφει ο Κλεάνθους για καταδρομική επιχείρηση και για ακρότητες. Ότι και να πιστευαν ότι θα βρίσκανε οι αστυνομικοί είχαν υποχρέωση να το κάνουν με τον πιο αποδοτικό τρόπο για τη δικαιοσύνη χωρίς να καταστραφούν τυχόν στοιχεία. Ίσως κύριε Κλεάνθους να είσαι της άποψης ότι έπρεπε να κάνουν ένα τηλεφωνηματάκι στον Ξενοφώντος κατά τις 8 που θα έχει ξυπνήσει και θα είχε πάει στο γραφείο του και θα είχαν πάει και τα παιδιά στο σχολείο και να του έλεγαν "υποψιαζόμαστε ότι στον υπολογιστή σας στο σπίτι ίσως να υπάρχουν στοιχεία για απείλες κατά της ζωής του τάδε, θα μπορούσατε να μας το φέρετε να το ελέξουμε; όποτε βολεύεστε μην σας ξεσηκώνουμε, αύριο; μετά το τένις; βεβαίως κύριε ξενοφώντος. τα σέβη μου" Διαφωνείς ότι σε αστυνομικές έρευνες πρέπει να υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού;

Η απάντησή μου


OST,


Ως αστυνομικός που έκαμε blog, θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν πάμε εναντίον φερόμενου διαχειριστή για σχόλιο επισκέπτη.

Εκτός βέβαια αν προσπαθούμε να βρούμε το διαχειριστή.


Κι επειδή, ήξεραν ότι ο Ξενής δεν έγραψε το σχόλιο, δεν έπρεπε να δράσουν όπως έδρασαν και όφειλαν να δράσουν πιο κόσμια. Ναι, να πάνε πολιτισμένα να τον βρουν και να μην του κατάσχουν τα κομπιούτερ.


Αν σου πάρω εσένα το κομπιούτερ για κατασκευασμένο αδίκημα, στο οποίο ούτε καν εμπλέκεσαι, πως θα ένιωθες;


Κι επειδή είσαι και μπάτσος που έχεις blog, ξέρεις ότι τα 4 μπατσόνια που πήγαν στον Ξενή, πήγαν από το Προεδρικό και όχι από αλλού.

2 σχόλια:

  1. Deite aristera sta links tou mlk

    για να μην τους ψάχνουμε. μας αγαπάνε

    Αντι Εξουσιαστές
    ΑΛΕΡΤ
    FALIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η τελευταια παράγραφος του OST μου θυμίζει κατι σενάρια συνωμοσίας από το Hollywood, λες και επειδή ειμαι αστυνομικός σημαίνει ξέρω τι κάνει όλη η αστυνομία ανά την Κύπρο και από που παίρνουν οδήγιες για δεκάδες υποθέσεις κάθημερινά.

    κάπου τον κατανοώ επειδη στο μυαλό του OST, όλοι οι 5000+ αστυνομικοί είμαστε συνδεδεμένοι με το MATRIX και λαμβάνουμε τις ίδιες οδηγίες σαν πειθήνια όργανα.

    διάλεξε το χαπάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή