Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Ακελικά ήθη και Άνεφ Ορίων


Ο Anef_Oriwn, διορισμένο στέλεχος της Επαγρύπνησης για να παρακολουθεί το christofias-watch, έχει βρει 3-4 ψευδώνυμα και μπαίνει συνέχεια στα σχόλια της σελίδας. Ως Anef γραφει με το συνήθες του ύφος. Ως arxiepiskopos, γραφει 1-2 γραμμές. Ως Κατάμουτρας γράφει ηλίθια ποιήματα.
΄
Πριν λίγες μέρες παραπονιόταν, ότι οι διαχειριστές του christofias-watch, δε συμμετέχουν στα σχόλια.

Σήμερα, έγραψε ότι οι διαχειριστές του christofias-watch, φέρουν ευθύνη για το σχόλιο του Ρήγα, γιατί δεν το διέγραψαν. Όταν τον ρώτησα αν είχε στοιχείο να παρουσιάσει ότι γνώριζαν το σχόλιο και δεν το διέγραψαν, διατύπωσε τη δήθεν απορία, πως είναι δυνατόν να μην ξέρουν τι γράφεται στα σχόλια της σελίδας τους οι διαχειριστές.

Ο ίδιος που πριν λίγες μέρες παραπονιόταν ότι δεν του δίνουν σημασία όταν γράφει στα σχόλια!!!!!

Σε ένα blog που οι αναρτήσεις ανανεώνονται συνεχώς, που τα σχόλια είναι στο πίσω μέρος μιας σελίδας και που δεν τους βλέπουμε ποτέ να παρεμβαίνουν εδώ και 1 χρόνο,  ξαφνικά ο αλήτης Anef_Oriwn προσπαθεί να τους φορτώσει και ευθύνη


Το ξέρει ότι τέτοια ευθύνη δεν υπάρχει. O ίδιος παραπονιόταν ότι δε συμμετέχουν στα σχόλια. Επιμένει όμως να τους την φορτώνει  για να καλύψει την Αστυνομία και το Χριστόφια.
Γιατί τα γράφω αυτά; Για να τονίσω το ακελικό ήθος ενός αλητήριου και πολλών αλητήριων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιχείρηση φίμωσης ενός blog και δίωξης ενός ανθρώπου.

Βεβαίως, από τέτοιες αντιφάσεις, ανάλογα με το συμφέρον τους, βρίθουν οι ακελικοί της Επαγρύπνησης. Όμως είναι τόσο ηλίθιοι, που τους εντοπίζουμε πανεύκολα.

Δεν έχετε καλύτερα στελέχη στην Επαγρύπνηση ρε συντρόφια; Τόση βλακεία και τόση ανηθικότητα πια;

1 σχόλιο:

  1. Anef_Oriwn, δε ντρέπεσαι λίγο;

    Τι διαφορά έχεις εσύ με αυτούς που έψαχναν να φορτώσουν ποινικά αδικήματα στους κομμουνιστές για να τους εκτελέσουν; Ο καθένας κρίνεται βέβαια όταν έχει την εξουσία. Τώρα που την έχετε εσείς, δείχνετε πόσο αντιδημοκρατικοί είσαστε.

    Βάσει ποιου νόμου, κύριοι χριστόφια, παπασάββα και άνεφ ορίων, έχει ποινική ευθύνη ένας διαχειριστής ενός blog για αυτά που γράφουν οι επισκέπτες του blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή