Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ


Κάποτε ήσουν δικός μας άνθρωπος. Κάποτε αγωνιζόσουν κι εσύ για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα. Κάποτε πίστευες στον Αριστόβουλό Μάνεση.

Σήμερα, όχι απλώς έβγαλες το "χρυσοφόρο σκασμό", αλλά έγινες ο προεδρικός επιτετραμμένος που επιδιώκει να συγκαλύψει και να επικαλύψει νομικά το φασισμό του Προεδρικού εις βάρος του Ξενή Ξενοφώντος.


Κρίμα που πιέζεις για δίωξη του Ξενή!

Ο Κουνναφής και λίγα σου γράφει. 

Κρίμα Άκη Παπασάββα. Κρίμα που είσαι Κερυνειώτης, κρίμα που υπήρξες ΕΔΕΚίτης, κρίμα που δήλωνες Δημοκράτης.

Κρίμα που σε ενοχλούσε η δική σου δίωξη κάποτε και έγινες σήμερα εσύ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.

Κρίμα που συντάχθηκες με τις σκευωρίες του Δρουσιώτη και με την Προεδρική Αυθαιρεσία.

Κάποιοι έλεγαν ότι δεν κάνεις για Γενικός Εισαγγελέας, λόγω νομικών.

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το κρίνω.

Εγώ λέω δεν κάνεις, γιατί είσαι εμπαθής. Γιατί δεν είσαι αμερόληπτος!

ΑΚΗ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! ΤΩΡΑ!

4 σχόλια:

  1. Άκη Παπασάββα, είδαμε το πραγματικό σου πρόσωπο.

    Φτου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι κρίμα για τον κ. Παπασάββα.

    Τον είχα γνωρίσει πριν κάποια χρόνια και μου έκανε εντύπωση το πόσο μαχητικός ήταν. Σιγά σιγά όμως καταλάβαινα ότι η μαχητικότητα ήταν απλά και μόνο για την πάρτη του.

    Ξέρετε ότι δεν άφηνε συνάδελφό του που να μην τον υβρίζει από πάνω μέχρι κάτω. Μέχρι και άτομα που του στάθηκαν όταν διωκόταν, ήταν έτοιμος να τα κατηγορήσει.

    Αφήστε που έφευγε από τη δουλειά συνέχεια για να πηγαίνει στη Χαραυγή και να κάθεται με τις ώρες και να γράφει πολυσέλιδες αρλούμπες. "Ω Μακάριε" "Ω Αριστόβουλε" και άλλες αηδίες της κακιάς ώρας.

    Ήταν δε γνωστός ζαμπαπλώθης στη Γενική Εισαγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΩΡΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε της 2.12.2010 !
    Συμφωνώ μαζί σου, έχουμε του κόσμου τα προβλήματα στη Κύπρο, έχουμε απέναντι μας τους τουρκαλάδες και ασχολούνται με τον Ακη Παπασάββα, ένα ανθρωπο άριστα κατηρτισμένο, επάξια κατέχοντα τη θέση του Β.Γεν.Εισαγγελέα και που πάντοτε υπήρξεν αμείλικτος εκεί που έπρεπε. Βλέπετε, όταν κάποιος τους βάζει στη θέση τους, όλους τους καλοβολεμένους τους πιάνει μανία επιθετικότητας και γίνονται ποταποί μέχρι αισχίστου σημείου.
    Κύριε Παπασάββα, συνέχισε ακάθεκτος, αυτοί που σε ξέρουμε, είμαστε σίγουροι ότι είσαι μια λαμπρή αχτίδα φωτός στο σκοτάδι που μας περιβάλλει. Συνέχισε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή