Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ "ΑΓΩΝΑΣ"


Δυστυχώς εμάς στην Αγγλία, μας έτυχαν οι διάφοροι Ιορδάνου και ο ΑΓΩΝΑΣ εδώ δεν έχει υπόθεση!
Γι΄αυτό και οι φοιτητές γυρίζουν την πλάτη στο λεγόμενο "ΑΓΩΝΑ", που μπορεί να έχει λεβέντες σαν τον Π.Π., αλλά μυρίζει Προοδευτική!

Όμως οι συναγωνιστές του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι λεβέντες! Τα χώνουν χοντρά στην ακελική διαστρέβλωση. Εύγε παίδες!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Όσον αφορά την εκδήλωση του σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια, η Δ.Κ.Φ. Αγώνας Παν. Κύπρου εκφράζει την ικανοποίησή της για την οργάνωση της αντικατοχικής εκδήλωσης τη προηγούμενη Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή η Δ.Κ.Φ. Αγώνας Παν. Κύπρου εκφράζει λύπη αλλά και αηδία παράλληλα διότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ με μια πολύ καλά στημένη προπαγάνδα προσπαθεί να ταυτίσει τα εκατό και πλέον άτομα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με τέσσερα μόνο άτομα, μέλη γνωστού εθνικιστικού κόμματος που κατήλθε στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Αυτά τα τέσσερα άτομα εξύβρισαν το Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα σύνθημα που διήρκεσε μόνο 10 δευτερόλεπτα, όμως ούτε ένας από τους υπόλοιπους δεν τους ακολούθησε σε μια εκδήλωση που κράτησε δύο ώρες. Μάλιστα όταν τα συγκεκριμένα τέσσερα άτομα προσπάθησαν να φωνάξουν και άλλα εθνικιστικά συνθήματα συγκεκριμένα άτομα τους σταμάτησαν.

Παρόλα αυτά οι μεγάλοι απόντες από τους αγώνες τους λαού μας, η ηγεσία δηλαδή του ΑΚΕΛ, που απουσίαζε από την εκδήλωση βρήκε την ευκαιρία να κατασυκοφαντήσει εκατό και πλέον άτομα λέγοντας ότι στην εκδήλωση βριζόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή το κρατικό κανάλι ήταν το μόνο που στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων την 1η Φεβρουαρίου πρόβαλε αυτά τα καταδικαστέα 10 δευτερόλεπτα που τα τέσσερα άτομα έβριζαν το Πρόεδρο ενώ παράλληλα η κάμερα του ΡΙΚ δεν έδειχνε αυτά τα τέσσερα άτομα αλλά μια μερίδα Κερυνειωτών που σε καμιά περίπτωση δεν έβρισαν το Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως στο δελτίο του ΡΙΚ αφέθηκε να φανεί ότι αυτοί φώναζαν τα υβριστικά συνθήματα.

Η Δ.Κ.Φ. Αγώνας Παν. Κύπρου καλεί την πάντα απούσα ηγεσία του ΑΚΕΛ πρώτα απ’ όλα να παρευρίσκεται σε αντικατοχικές εκδηλώσεις, να μην προπαγανδίζει και να παραπλανεί και τέλος να σταματήσει να ταυτίζει τους αγνούς πατριώτες, που κάνουν αντικατοχικούς αγώνες, με φασίστες και εθνικιστές. Παράλληλα την καλούμε να πάψει να ταυτίζει δημοκρατικά κόμματα και κυρίως τον πλέον δημοκρατικό, αντιφασιστικό και αντιστασιακό κίνημα, την ΕΔΕΚ, με εθνικιστές και φασίστες που η ΕΔΕΚ πολέμησε και πλήρωσε και με δικούς της ανθρώπους στον Αγώνα ενάντια στο φασισμό. Αντίθετα θυμόμαστε όλοι που βρισκόταν η απούσα ηγεσία του ΑΚΕΛ στις μαύρες μέρες του Πραξικοπήματος, ενώ παράλληλα όλοι γνωρίζουν το γεγονός ότι επτά χρόνια Χούντας η απούσα ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν έκανε ούτε μια διαδήλωση εναντίον του στρατιωτικού καθεστώτος των Αθηνών.

Δ.Κ.Φ. ΑΓΩΝΑΣ Παν. Κύπρου

7 σχόλια:

  1. Εν απλό το θέμα στις εκλογές στην αγγλία ψηφίστε ΜΕΤΩΠΟ και κανεί κομματικούς εθισμούς εν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μετωπίτη είσαστε φασίστες τελεία και παύλα. Καμιά ΕΔΕΚίτικη ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στους φασίστες που δολοφονούσαν και τρομοκρατούσαν τους πολιτικούς μας προγόνους...όλοι στο κοινό Αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Αγώνα Παν Κύπρου επειδή απ' ότι ξέρω παρευρέθηκαν και στην εκδήλωση της Αδούλωτης Κερύνειας.
    Παράλληλα θέλω να ξαναεπαναλάβω ότι μόνος εκπρόσωπος του Αγώνα Αγγλίας είναι ο Πρόεδρος του (Π.Π.) τον οποίο όπως βλέπω εκτιμάς και σωστά αποκαλείς λεβέντη. Γιατί λοιπόν συνεχίζεις να ταυτίζεις τον Αγώνα Αγγλίας με τον Ιορδάνους;; Στο ξαναλέω ότι υπάρχουν αγνές πατριωτικές δυνάμεις που κάνουν καθαρούς αγώνες για λευτεριά...υπάρχουν όμως και κάποιοι που προσπαθούν να το παίξουν πατριώτες αλλά δεν είναι. Είναι μόνο κάτι εθνικιστές και φασίστες με τους οποίους η βρόμικη ακελική ηγεσία προσπαθεί να ταυτίσει μαζί μας. Μην παίζεις λοιπόν το παιχνίδι του ακελ.

    Στις φοιτητικές εκλογές όλοι μαζικά ψηφίζουμε Αγώνα...όλοι για να αποδείξουμε στο ΔΗΣΑΚΕΛ ότι οι νέοι της Κύπρου ούτε νεοανανικά εκτρώματα αποδέχονται ούτε ψηφίζουν γνωστές ακροδεξιές, φασιστικές παρατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέα δημοσίευση στον 'Εμπροσθοφύλακα':

    Η επιστροφή του Ππούνιου: Αποχώρησε η ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση Χριστόφια

    http://www.efylakas.com/archives/5380

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε αγωνίτη πραγματικά επίστευκα ότι εν είσασταν τόσο κομματικοστρατιώτες όπως τους δησακελικούς

    Αφωμιώνεις πρακτικτές ουφολογίας με τις γνωστές ακελικές μεθόδους περί φαστών εθνικιστών κλπ

    και η τακτική σου καρογιανική είναι, ναι μεν διαφωνούμε τον εκπρόσωπο το ναινέκι υπεύθυνο μας στην αγγλία αλλα επείδη εν του κόμματος να τον ψηφίσουμε να δυναμώσουν τα ποσοστά μας και ταυτόχρονα η φωνή του, Κάτι τέτοια έφεραν το δηκο εδώ που το έφεραν

    έλεος ρε έρκεται νέο ανάν και τολμάς να κάμνεις διαχωρισμούς στο ανοργάνωτο και διάσπαρτο μέτωπο του οχι?

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
    ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ


    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Μετωπίτη ακού η διαφορά μας με το ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟ είναι ότι εμείς σας λέμε φασίστες επειδή πραγματικά είσαστε και όχι για να πάρουμε ψήφους. Πως να το κα΄μουμε ρε Μετωπίτη, εμείς εμάθαμε που το Γιατρό όλα αυτά τα χρόνια να λέμε την αλήθεια αν αυτή σε πονάει προφανώς δεν φταίω εγώ. Εν αφομοιώνω τίποτε...έχω μάτια και βλέπω στην ιστοσελίδα του Μετώπου να βάζουν στεφάανι του Γρίβα και να κρατούν ενωτικές σημαίες. Έχω μάτια και βλέπω τους Δρασίτες να σας στέλνουν συγχαρητήρια...έχω μάτια και βλέπω ότι έχετε ακριβώς το ίδιο σλόγκαν με το Δράσις (εκείνο που λέτε για τα μάτια του κόσμου τάχα...από αριστερά μέχρι δεξιά) αν όλα αυτά εσύ δεν τα βλέπεις ή δεν θέλεις να τα βλέπεις προφανώς και πάλι δεν φταίω εγώ. Ο Ιορδάνου είπε το πολλές φορές ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις και όχι απόψεις του Αγώνα. Αν δεν κατανοείς ότι πρώτον ο Ιορδάνου δεν είναι καν Πρόεδρος, ότι είναι ένα άτομο, ενώ Αγώνας ΗΒ είναι τουλάχιστον 15 και άνω ενεργά και δραστήρια στελέχη, ότι δεν μπορεί κανείς να ταυτίζει μια ομάδα ανθρώπων με μόνο ένα άτομο, το οποίο μάλιστα δηλώνει ότι εκφράζει δικές του απόψεις, τότε φίλε Μετωπίτη πραγματικά έχεις μεγάλο πρόβλημα διότι πολύ απλά δεν κατανοείς πως λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αν και τωρά που το σκέφτομαι αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο για ένα Μετωπίτη.

    Ο μόνος διαχωρισμός που κάμνω στη ζωή μου ρε Μετωπίτη είναι ανάμεσα σε καλούς και κακούς ανθρώπους. Ποτέ δεν έκαμα διαχωρισμό ούτε με βάση κόμμα, ούτε με βάση τοποθέτηση στο σχέδιο Ανάν ούτε με βάση φοιτητική παράταξη. Αν ο άλλος ε φασίστας ε να το πω κι ας είναι και του ΟΧΙ. Εκατάλαβες?? Εμένα ενδιαφέρουν με οι γνήσιοι άνθρωποι του λαού, οι άνθρωποι των καθαρών αγώνω για λευτεριά, οι καλοί άνθρωποι όπως σου είπα. Έτσι πρέπει να σκέφτεται ένας Αγωνίτης που θέλει να αντιμετωπίσει νεοανανικά εκτρώματα

    Το τζαιρό που οι Αγωνίτες και οι Εδεκίτες εκαμνασιν αγώνες οι "άνθρωποι" που έχουν τις ίδιες απόψεις με εσας σήμερα ήταν μέσα στις Αμερικάνικες Πρεσβείες τζαι συνομωτούσαν.

    Τα κόμματα δεν διχάζουν. Εν οι ξυμαρισμένοι ηγέτες και ηγετίσκοι που διχάζουν...είτε είναι του ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟΥ είτε είναι του φασισμού...μικρή η διαφορά βέβαια...

    Και αν θες να μας ενώνει η Πατρίς απόβαλε από πάνω σου το στίγμα που θα σε ακολουθεί για πάντα...ότι δηλαδή ψηφίζεις μια παράταξη που βάζει στεφάνι στον νούμερο ένα άτομο που μας εδίχασε σαν λαό, τον Γρίβα...αν ενότητα δεν είναι δυνατό να επικρίνεις τέτοιες πράξεις...γιατί τότε γίνεσε συνένοχος στο διχασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *...αν θέλεις την ενότητα δεν είναι δυνατό να εγκρίνεις με τη ψήφο σου τέτοιες πράξεις...διότι πολύ απλά εγκρίνεις τις πράξεις του ανθρώπου που μας έφερε το διχασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή