Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ποθκιαντραποσύνη και προβοκάτσια από ψευτοαγωνίτες


Τελικά αποδεικνείεται ότι ο λεγόμενος "Αγωνίτης" και το blog του είναι μια καλά στημένη προσπάθεια για να πληγεί η ΕΔΕΚ και η φοιτητική μας παράταξη, ο Αγώνας.

Ότι υποστηρίζω Αγώνα, είναι σχεδόν αυτονόητο και λυπούμαι γιατί κάποιοι ανώνυμοι, κατά τρόπο ανήθικο και προβοκατόρικο, με κατηγορούν ότι υποστηρίζω ΠΕΟΦ και ΔΡΑΣΙΣ. Γι' αυτό και στα φοιτητικά κέντρα, υποστηρίζω τον Αγώνα, την φοιτητική κίνηση της ΕΔΕΚ.

Δεν ψηφίζω βέβαια σε φοιτητικές εκλογές.

Όμως, όπως ξεκαθάρισα, στην Αγγλία, τόσο εγώ που δεν είμαι φοιτητής, όσο και η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών που ανήκουν ή πρόσκεινται στην ΕΔΕΚ, υποστηρίζουμε το ΜΕΤΩΠΟ Η.Β. . Που είναι μία σοβαρή οργάνωση, με δημοκρατικές αρχές και με πλούσια αντικατοχική δράση.

Ο λεγόμενος ΑΓΩΝΑΣ Η.Β., δεν είναι παρά ένα γκαράζ της Προοδευτικής, ελεγχόμενος από ένα άτομο ακελικής πολιτικής ιδιοσυγκρασίας, το Γιώργο Ιοαρδάνου, ο οποίος βρίζει το Λυσσαρίδη. Γι ' αυτό και όλη τη χρονιά, συντάσσονται με τον ακελισμό κι με το καθεστώς του Χριστόφια και με την παράταξη του ΑΚΕΛ Προοδευτική. Ούτε μία ανακοίνωση εναντίον του ΑΚΕΛ, ούτε μία ουσιαστική κατηγορία εναντίον της Προοδευτικής.

Αντίθετα μάχονται κατά φαντασμάτων, βαφτίζουν άλλους φοιτητές ως "φασίστες" και "πραξικοπηματίες" και "ακροδεξιούς", βάλουν κατά πάντων, ακόμα και κατά του δημοκρατικού και αντικατοχικού christofias-watch (και στα σχόλια μάλιστα, κάποιοι εξ' αυτών το πιο πιθανόν, αφήνουν και υπονοούμενα εναντίον του συναγωνιστή Παπαδάκη), ενώ όλη τη χρονιά δεν έχουν κάνει τίποτε ως οργάνωση ενάντια στην κατοχή, μόνο συμμετείχαν (τυπικά και επιδεικτικά στις εκδηλώσεις της ΕΦΕΚ, όπως και η Προοδευτική). 

Ο Ιορδανώνας Η.Β. δεν είναι Αγώνας. Και γι' αυτό λαμβάνει γύρω στο 3%. Οι περισσότεροι ΕΔΕΚίτες φοιτητές ψηφίζουν ΜΕΤΩΠΟ. Και καλά κάνουν, γιατί το Μέτωπο έχει πολύ καλή δράση.

Πριν λίγες εβδομάδες εμφανίστηκε ένας blogger, αποκαλούμενος ως "Αγωνίτης", με προβοκατόρικη δράση, που έστρεφε τους πάντες εναντίον της ΕΔΕΚ και του Αγώνα, συμπεριφερόμενος με ένα κομματικό φανατισμό, που δεν ξαναείδα σε πραγματικό ΕΔΕΚίτη και ο οποίος μοιάζει κατασκευασμένος. Άρα δεν αποκλείω να πρόκειται για προβοκάτσια αυτός ο blogger. Δεν μπορώ όμως να είμαι βέβαιος (δεν είμαι συνωμοσιολόγος όπως ο Α. Κυπριανού). Αυτός ο τύπος, έβριζε αυτό το blog, έβριζε το christofias-watch, έβριζε τους υπόλοιπους στα σχόλια, τα έβαζε με τους πάντες, κάτι το οποίο δημιουργεί αλγεινή εντύπωση για το κόμμα μας, το οποίο αυτή τη στιγμή, δίνει μαθήματα ήθους και πατριωτισμού.

Ο Ιορδανώνας Η.Β., η παράταξη αυτή που είναι ντροπή για το κόμμα μας, που κατασπαταλεί κονδύλια του κόμματος για το τίποτε (μάλλον όχι για το τίποτε, αλλά για να είναι γκαράζ της Προοδευτικής) έπαθε και φέτος ένα καταποντισμό που συνεχίζει εδώ και 2 χρόνια, λαμβάνοντας 3%. Αφού πρώτα τόσο η παράταξη όσο και ο paterfamilias της ο Ιορδάνου, έβγαζαν ανακοινώσεις με τις οποίες έψαχναν εχθρούς ανάμεσα στους φίλους της ΕΔΕΚ και έφταιγαν άλλους άδικα για τη δική τους κατάντια.

Ο λεγόμενος "Αγωνίτης" έβαλλε και αυτός εναντίον όλων.

Η μεγάλη τους μανία ήταν εναντίον του Μετώπου και γι' αυτό έβγαζαν θεωρίες ότι το Christofias-Watch είναι παράρτημα του Μετώπου και ότι το "Μιλάμε ΕΔΕΚίτικα" είναι "Μιλάμε Μετωπίτικα". Γνώρισα τα παιδιά του christofias-watch αλλά και αυτούς του Μετώπου. Σας διαβεβαιώνω ότι το Christofias-Watch, αποτελείται από άτομα που μόνο θετική εντύπωση, θα προκαλούσε η αποκάλυψή τους. Και που δεν ελέγχονται από φοιτητικές οργανώσεις.

Όσο για το Μέτωπο, το ξαναλέω: τους βγάζω το καπέλο και είναι μάγκες. Ρεζίλεψαν και τον Ταλάτ.

Δεν τους έφτανε λοιπόν το ρεζίλι του Ιορδανώνα τους "συναγωνιστές", επανήλθε ο λεγόμενος "Αγωνίτης", εξακολουθώντας να παραλείπει την αυτοκριτική, να εξυμνεί τον Ιορδανώνα, να λέει ψέματα ότι έχουν χαμηλό προϋπολογισμό (ενώ στο κόμμα είναι έξω φρενών με τα λεφτά που κατασπαταλήθηκαν) και διάφορες άλλες βλακείες για "πόλεμο του Αγώνα από το Μέτωπο".

Κάντε αυτοκριτική αν σας νοιάζει για την ΕΔΕΚ. Όσο το παραλείπετε, απλά ενισχύετε το ΑΚΕΛ. Και σταματήστε να φταίτε τα παιδιά του Μετώπου, που αν κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνει ο Αγώνας, δεν είναι δικό τους φταίξιμο. Αλλά φταίξιμο του Ιορδάνου και εσάς που τον συγκαλύπτετε. 

Αγωνίτη, θέλω δημόσια απάντηση.  Είσαι ικανοποιημένος από τη δράση του Αγώνα; Συμφωνείς με τη συγκάλυψη του μιγκρίλ; Είσαι πραγματικός ΕΔΕΚίτης; Ή είσαι προβοκάτορας της Επαγρύπνισης ή στη χειρότερη περίπτωση ένα παπαγαλάκι κομματόσκυλο που βαφτίστηκε μόνος του σε παράγοντα;

40 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΓΩΝΙΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΙΓΚΡΙΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά μα τι μαλακίες λέτε;; Όλες αυτές τις βδομάδες βλέπω τις συζητήσεις και παρακολουθώ τον Αγωνίτη και τα λέει μια χαρά. Καταρχήν δεν έβρισε ποτέ κανένα, ενώ εσείς τον βρίζετε. Επίσης δεν λειτουργεί με φανατισμό. Εμένα μου έκανε εντύπωση που τα έβαζε μόνο με τις ηγεσίες της Προοδ της Πρωτοπ και του Μετώπου και όχι με τον απλό ψηφοφόρο των παρατάξεων αυτών. Και είχε δίκαιο σε αυτά που έλεγε. Μπήκα στην ιστοσελίδα του Μετώπου και είχε δίκαιο και για το στεφάνι στο Γρίβα και για τα υπόλοιπα. Άστε που όλοι στην ΕΔΕΚ πιστεύουν ότι εσείς είσαστε οι προβοκάτορες και όχι αυτός. Για να καταλάβετε οι μόνοι που μπαίνουν στο blog σου φίλε ΕΔΕΚ ΗΒ είναι μόνο κάτι Μετωπίτες. Πως εξηγείται ακόμα το γεγονός ότι συντηρείται το θέμα για τον Αγώνα ΗΒ ενώ έχει τόσο σοβαρά πράγματα να ασχολειθεί το blog.
    και άστε που όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Αγωνίτη...τι να λέμε τώρα...ούτε είδα να γράφει κάτι εναντίον του Παπαδάκη. Ούτε επιτέθηκε ακόμα και στο ΔΗΚΟ. παιδιά μας κοροϊδεύετε και δεν πείθετε κανένας εδεκίτης ότι ο ΕΔΕΚ ΗΒ είναι Εδεκίτης. Όσο για το προϋπολογισμό ξέρω ότι ήταν πολύ χαμηλός αν τον συγκρίνουμε με άλλες παρατάξεις. Με την Αναγέννηση ασ΄πούμε που ξέρω. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο αγωνίτης αλλά εμάς τους εδεκίτες μας εξέφραζε και μπράβο του. και χαίρομαι που υπάρχει και σας αποκαλύπτει.
    όσο για το πόλεμο που δέχτηκε ο αγώνας από το μέτωπο αυτό φαίνεται.
    ΕΔΕΚ ΗΒ όλοι σε έχουν καταλάβει πλέον. και σε διεβάζουν μόνο μετωπίτες από οτι βλεπω και απο τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε γαίδαρε δήθεν ΑΓΩΝΙΤΗ με όποιο ψευδώνυμο(Idiot Muflon) να γράψεις ή και με ανωνυμία πάντα σε καταλάβουμε γιατί το γελοίο ύφος γραφής σου είναι χαρακτηριστικό. Πόσο καραγκιόζης κατάντησες να αυτόδικαιολογείσαι κάνοντας καβάντζα του εαυτού σου παριστάνοντας κάποιον άλλο.

    P.S. Μην ανησυχείς προβοκάτορα ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ και ήδη στο κόμμα έχουν αποφασίσει για σένα και τον μικρό γκρίζο λύκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια, ο Αγωνίτης μπορεί να μας πει γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε ο Αγώνας Η.Β. το γεγονός πως η ΕΔΕΚ εφυγε από την Κυβέρνηση λίγες μέρες πριν από τις εκλογές; Γιατί οι αφίσες του Αγώνα είχαν πάνω μίκι μάους, αντί να λένε "εμείς δείξαμε αξιοπρέπεια;" Γιατί δεν προσπάθησε να προσεγγίσει τη δυσαρεστημένη βάση του ΔΗΚΟ, όπως έκανε π.χ. το ΜΕΤΩΠΟ;
    Γιατί, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, του Ιορδάνου "επήεν του πίτι πίτι". Πρέπει να ήταν η πιο απαίσια μέρα της ζωής του, που άφησε η ΕΔΕΚ τους συντρόφους και εντάχθηκε με αυτούς τους απαίσιυς φασίστες που αντιπολιτεύονται το ΑΚΕΛ του.
    Τον Πινόκιο στις αφίσες, δεν διαφέρει και πολύ από το τρολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΝΤΙΕΔΕΚ ΗΒ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΡΕ! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΕΝ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΒ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΟΙ.

    ΡΕ ΓΑΡΕ ΠΑΡΑΙΤΑ. ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΖΑΙ ΠΡΙΝ. Ο ΑΓΩΝΑΣ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ, Ο ΟΜΗΡΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΜΕΤΩΠΟΥ.

    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΖΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.

    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ?
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΕΚΙΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΩΠΟ?

    ΡΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΤΖΑΙ ΕΣΥ ΕΦΚΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΤΖΑΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.ΓΕΛΙΕ,

    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

    ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ........ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε γιατί δεν απαντάς στην ερώτηση; γιατί ο Αγώνας Η.Β. ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΡΥΨΕ το γεγονός ότι η ΕΔΕΚ έφυγε από την Κυβέρνηση; Μήπως επειδή διαφωνούσε με την απόφαση του κόμματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άτε είπα τζαι γω μια φορά να γράψω στο blog τζαι εβκαλατε με οτι είμαι ο αγωνιτης. ρε καταλαβετετο οτι τζαι να καμετε πλέον έχετε ξεφτιλιστεί στα μάτια του κάθε Εδεκίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά, χαλαρώστε όλοι. Εγώ ένα πράμα δεν καταλαβαίνω.

    Αφού στην σελίδα του Μετώπου ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν έβρισε τον Αγώνα, γιατί οι Αγωνίτες επιτίθενται με τόση λύσσα κατά του Μετώπου;

    Κάτι δεν πάει καλά εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ;;
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε μου, βλέπεις ότι με το παραμικρό αντιδράς σπασμωδικά. Τι σημαίνει πως "και με εμένα το ίδιο"; Παντού βλέπεις εχθρούς; Τι μας λες ρε φίλε;

    Εγώ φίλε μου βλέπω και κρίνω. Και τόσο καιρό που βλέπω τι γίνεται με το Μέτωπο πραγματικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ουτε μια φορά να επιτιθενται στον Αγώνα, πως να το κάνουμε. Ενώ στον Αγώνα τους είδα να γράφουν για το Μέτωπο από πολύ παλιά, για μια αντικατοχική γιατί έσπασαν λέει το πλαίσιο συνθημάτων. Ακόμα και τότε, το Μέτωπο δεν είχε βγάλει ανακοίνωση κατά της απρόκλητης επίθεσης του Αγώνα (ο οποίος σημειώστε δεν συμμετείχε στην ΕΦΕΚ, άρα γιατί αυτή η εμμονή να ταυτιστεί με την Προοδευτική, αφού μόνο αυτές οι δύο έβγαλαν ανακοίνωση;).

    Ωστόσο όταν φέτος έσπασε το πλαίσιο συνθημάτων η Προοδευτική, ο Αγώνας δεν είπε τίποτα. Και πάλι το Μέτωπο δεν επιτέθηκε του Αγώνα.

    Νομίζω ο καθένας κρίνει την σοβαρότητα του καθενός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συναγωνιστές υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως το καθεστώς τις επόμενες εβδομάδες θα προχωρήσει σε υλοποίηση πράξεων που ξεπερνούν τα όρια ακόμη και της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    Το καθεστώς εντός του επομένου μήνα σκοπεύει στηνν άρση των «εμπάργκο», προς τα κατεχόμενα .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αντάλλαγμα δεν θα υπάρξει , ούτε κάν θα αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία η Τουρκία με επίσημες δηλώσεις και συμφωνίες.

    Στάχτη στα μάτια σε Κύπριους και Ευρωπαίους θα είναι ένα απλό (και πιθανότατα προσωρινό ) άνοιγμα των λιμανιών της Τουρκίας στους Ε/κ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι εννοείται ο Αγώνας δεν επιτέθηκε του Μετώπου; Δεν μειώσε τα ποσοστά του επίτηδες, για να το δείχνει οτι είχε την μικροτερη δυνατή αύξηση, ενώ είχε την μεγαλύτερη; και μετά είπε οτι είναι "παράληψη" και πάλι έβαλε στο Μετωπο πιο μικρό ποσοστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ έχω φίλους Μετωπίτες και μου λένε πως εμπνέονται από τους αγώνες του Βάσου Λυσσαρίδη για δημοκρατία. Τώρα τι μπούρδες λένε οι διάφοροι του Αγώνα δεν καταλαβαίνω, κανείς Μετωπίτης δεν μου κατηγόρησε ποτέ τον αγώνα, μόνο τους ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΩΠΟ - ΛΑΟΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φασιστάκια του ΜΕΤΩΠΟΥ, δε θα μας δώσετε εσείς μαθήματα αντίστασης και δημοκρατίας.

    Είσαστε αδελφάκι του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, κρατάτε τις ενωτικές σημαίες, έχετε τα ίδια απόλυτα αντιομοσπονδιακά συνθήματα, πάτε στα αγάλματα του Γρίβα του Χίτη και προσκυνάτε και θα μας πείτε εμάς για Αντίσταση;

    Καταδικάζετε το πραξικόπημα; Δέχεστε την Κυπριακή Δημοκρατία; Ποιοι Μετωπίτες εμπνέονται από τους αγώνες του Δρ Λυσσαρίδη; Ποιος ελέγχει αυτό το ιστολόγιο και το χριστόφιας-watch που πολεμούν με μίσος τον Αγώνα Η.Β.; Δεν είναι το Μέτωπο, που λέτε ότι δεν κατηγορεί τον Αγώνα; Ποιοι αφήνουν υπονοούμενα για τον Αγώνα και τα στελέχη του στις εφημεριδούλες τους; Δεν είναι το Μέτωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού είστε τόσο καλοί στο να ελέγχετε την σελίδα του Μετώπου, πώς σας διέφυγαν οι καταδίκες του πραξικοπήματος; Πώς σας διέφυγαν οι κατακραυγές για προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας; Πώς σας διέφυγαν οι αναφορές στον Βάσο Λυσσαρίδη; Ή μήπως βλέπετε ΜΟΝΟ τις φωτογραφίες;
    Αναφορικά με το christofias-watch, είναι προφανές, ακόμα και για τον πιο αδαή, ότι δεν ελέγχεται από φοιτητές! πώς είναι δυνατόν να έχουν κάποιοι φοιτητές πρόσβαση στα έγγραφα Ντάουνερ και σε εσωκοματικές επιστολές ρε; Είστε μεθυσμένοι;
    Όσο για τα υπονοούμενα στο Προπύργιο, το είπες και μόνος σου, είναι υπονοούμενα, δεν είναι επιθέσεις, όπως τις ανακοινώσεις που βγάζει ο Αγώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. RE METWPITI ENOEITE OTI DEN INE DIKO SAS TO XRISTOFIAS WATCH.ESEIS ENEXETE IPOTHESI.ENIXERETE NA KRIVKESTE.SIOYRA OMWS EXEI K FITITES MESA K EPISIS MESA EINAI EKEINOI PU SAS DINUN TIS 10 000 KAI PLEON EYRW GIA TIS EKLOGES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΤΕΣ ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΟΤΙ ΤΟΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ Ε ΠΕΛΛΑΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ;; ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΛΟΚΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΝΕΝΕΚΩΝ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΠΛΟΚΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΕ "Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο:
    Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του.
    Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους»
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ. ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΗΜΟΙ ΠΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ με το προλάλήσαντα. Ουσιαστικό αγώνα ρε παιδκιά. μεν ασχολείστε με κουκουλοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ΜΕΤΩΠΟ δεν επιτέθηκε ποτέ στον Αγώνα, απάντησε μόνο στον Γιώργο Ιορδάνου ο οποίος επιτέθηκε ΠΡΩΤΟΣ στον Αγώνα.

    Το ΜΕΤΩΠΟ καταδικάζει το πραξικόπημα και την ΕΟΚΑ-Β, εμπνέεται από τους αγώνες του Βάσου Λυσσαρίδη και θεωρεί την Χούντα μέρος της συνωμοσίας για την καταστροφή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Το ΜΕΤΩΠΟ κατέθεσε στεφάνι για την ΕΟΚΑ και όχι για τον Γρίβα, στο ίδιο σημείο που κατέθεσε στεφάνι και η ΕΔΕΚ Λεμεσού και ο Υπουργός της συγκυβέρνησης ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-ΑΚΕΛ.

    Το ΜΕΤΩΠΟ δεν πήγε ποτέ σε μνημόσυνο του Γρίβα.

    Το ΜΕΤΩΠΟ πάντα κρατεί ελληνικές και κυπριακές σημαίες.

    ΕΔΕΚΙΤΕΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΙΟΡΔΑΝΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΟΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ Η.Β. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΑΓΩΝΙΤΕΣ", ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;), ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ (ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ) Ο ΑΓΩΝΑΣ Η.Β. ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΚΑ-ΧΑΝΝΙΔΙΚΑ-ΑΝΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ WWW.METOPO.ORG.UK

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
    ΜΕΤΩΠΟ - ΛΑΟΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTOFIAS WATCH ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΖΗΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γιακουμής πάντως δεν είναι στο Μέτωπο! φοβάται το Μέτωπο πάρα πολύ βέβαια, αλλά σε αυτήτην περιπτωση δεν μετρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάντως είναι ύποπτη η υπερπροβολή του Γιακουμή, καθώς και η συνεχής ενασχόληση με τα εσωτερικά του ΔΗΚΟ, αλλά και η τόση μανία με το τι γίνεται στην Αγγλία.

    Γιακουμή, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι εσύ είσαι πίσω από το christofias-watch και μάλιστα καλοπιάνεις και την Πρωτοπορία και το Μέτωπο για σκοπούς μικροπαραταξιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάνω στη ψευτιά είσαστε πρώτοι ρε Μετωπίτες. Αποδείξετέ μας πότε η ΕΔΕΚ λεμεσού έβαλε στεφάνι στο άγαλμα του γρίβα που εβάλατε και εσείς. Εϊσαστε σούργελλα ρε Μετωπίτες. Πολεμάτε τον Αγώνα αλλά δε θα σας περάσει. θα σας αντισταθούμε φασιστάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδκιά έχει δίκαιο ο συναγωνιστής πιο πάνω. μεν ασχολείστε με προβοκάτορες φασίσστες κουκουλοφόρους. Εγώ δηλώνω σας το τωρά εν η τελευταία φορά που μπάινω σε ανώνυμο μπλοκ. ουσιαστικό αγώνα όπως λαλεί και ο συναγωνιστής και άστε τους να νομίζουν πως αγωνίζονται τούτοι οι κουκουλοφόροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Tutos o giakoymis poios enei? kala o kouzis o anthrwpos e tragikos ap' oti akusa. efoatun na paei stin amerikaniki presveia epidi itan na ton fotografisun. drama..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ελευθερία - Δημοκρατία1 Μαρτίου 2010 στις 10:47 π.μ.

    Το Μέτωπο ΠΟΤΕ δεν κατέθεσε στεφάνι σε μνημόσυνο του Γρίβα. Το Μέτωπο κατέθεσε στεφάνι την 1η Απριλίου, στον ίδιο χώρο που τίμησε την 1η Απριλίου και η ΕΔΕΚ Λεμεσού και ο Υπουργός της τότε συγκυβέρνησης ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-ΑΚΕΛ.

    Το Μέτωπο δεν έχει καμία σχέση με Δράσις-Κες και Εφαέφπ γιατί το Μέτωπο είναι αυτόνομο, δεν είναι ενωτικό και υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια την Κυπριακή Δημοκρατία. Η αυτονομία του Μετώπου πηγάζει από την φιλοσοφία του Κορνήλιου Καστοριάδη.

    Εδεκίτες-Σοσιαλίστες, κλείστε στα αυτιά σας στου Ακελικούς-Συναγερμικούς προβοκάτορες που θέλουν να σας φέρουν σε κόντρα με το Μέτωπο. Κλείστε τα αυτιά σας σε χαννιδικά-ιορδανικά στοιχεία που θέλουν να αποδυναμώσουν την Εδέκ και να την κάνουν έρμαιο του Άντρου Κυπριανού.

    Το Μέτωπο ΠΟΤΕ δεν επιτέθηκε στον Αγώνα και στην Εδέκ. Οι λυσσαριδικοί που στηρίζουν το Μέτωπο είναι πάρα πολλοί, αφού το Μέτωπο εδώ και τέσσερα χρόνια έχει να επιδείξει αξιοζήλευτη δράση και αγωνιστικότητα ενάντια στην κατοχή, τον Ταλάτ και στις ρατσιστικές λύσεις που προτείνει το Ακέλ και ο Δυσή.

    Μην πέφτετε στις παγίδες των Ακελικών-Ιορδανικών που θέλει να σπείρουν την διχόνοια στο αντικατοχικό στρατόπεδο για να μας διχάσουν.

    * Όλοι μαζί να πέσει η κατοχή.
    * Ποτέ πια φασισμός.
    * Μέτωπο - Λαός - Αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε Μετωπίτη είσαι ψεύτης. Απόδειξε ότι η ΕΔΕΚ έβαλε στεφάνι στο μνημείο του Γρίβα όπως βάλατε και εσείς. πάστην ψευτια είσαστε πρώτοι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελευθερία - Δημοκρατία1 Μαρτίου 2010 στις 12:40 μ.μ.

    Η ΕΔΕΚ Λεμεσού δεν έβαλε στεφάνι στο μνημείο του Γρίβα, τίμησε την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ την 1η Απριλίου, όπως έκαναν όλα τα κόμματα (πλην ΑΚΕΛ φυσικά), το Μέτωπο, η Εθνική Φρουρά, η Αστυνομία Κύπρου, Συνδέσμοι Εφέδρων της Εθνικής Φρουράς, και Υπουργός της τότε συγκυβέρνησης ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ.

    Απόδειξε εσύ πως δεν έβαλε, και μετά απόδειξε πως το Μέτωπο (που ιδρύθηκε το 2007 και δεν μπήκε ποτέ στον Εφαέφπ διότι διαφωνεί με την Ένωση και υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία) έχει οποιαδήποτε σχέση με το Δράσις.

    Εδεκίτες-Σοσιαλιστές: Μην πέφτετε στις παγίδες των Ακελικών-Ιορδανικών-Χαννιδικών (οπαδών του νέου πρώην Εδεκίτη Υπουργού του Χριστόφια κ. Ηλιάδη) που θέλουν πάση θυσία να σπείρουν την διχόνοια στο αντικατοχικό στρατόπεδο για να μας διχάσουν.

    Εμείς αγαπούμε τον Βάσο Λυσσαρίδη και τους αγώνες του για δημοκρατία, δεν θα πέσουμε στην παγίδα των κεραστών του γλυκού καρυδακιού και να μαλώσουμε μεταξύ μας. Ενωμένοι για την λευτεριά, την επιστροφή, την δημοκρατία.

    * Όλοι μαζί να πέσει η κατοχή.
    * Ποτέ πια φασισμός.
    * Μέτωπο - Λαός - Αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελευθερία - Δημοκρατία1 Μαρτίου 2010 στις 12:43 μ.μ.

    Εκ παραδρομής έγραψα: "Η ΕΔΕΚ Λεμεσού δεν έβαλε στεφάνι στο μνημείο του Γρίβα, τίμησε την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ την 1η Απριλίου"

    Το διορθώνω:

    "Η ΕΔΕΚ Λεμεσού ΕΒΑΛΕ στεφάνι στο μνημείο του Γρίβα, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΤΟΥ 74, αλλά για να τιμήσει την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ την 1η Απριλίου"

    Το ίδιο έκαναν όλα τα κόμματα (πλην ΑΚΕΛ φυσικά), παρών εκεί και το Μέτωπο Φοιτητών Αγγλίας, η Εθνική Φρουρά, η Αστυνομία Κύπρου, Συνδέσμοι Εφέδρων της Εθνικής Φρουράς, και Υπουργός της τότε συγκυβέρνησης ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ.

    Απόδειξε εσύ προβοκάτορα ανώνυμε δήθεν εδεκίτη πως δεν έβαλε, και μετά απόδειξε πως το Μέτωπο (που ιδρύθηκε το 2007 και δεν μπήκε ποτέ στον Εφαέφπ διότι διαφωνεί με την Ένωση και υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία) έχει οποιαδήποτε σχέση με το Δράσις.

    Εδεκίτες-Σοσιαλιστές: Μην πέφτετε στις παγίδες των Ακελικών-Ιορδανικών-Χαννιδικών (οπαδών του νέου πρώην Εδεκίτη Υπουργού του Χριστόφια κ. Ηλιάδη) που θέλουν πάση θυσία να σπείρουν την διχόνοια στο αντικατοχικό στρατόπεδο για να μας διχάσουν.

    Εμείς αγαπούμε τον Βάσο Λυσσαρίδη και τους αγώνες του για δημοκρατία, δεν θα πέσουμε στην παγίδα των κεραστών του γλυκού καρυδακιού και να μαλώσουμε μεταξύ μας. Ενωμένοι για την λευτεριά, την επιστροφή, την δημοκρατία.

    * Όλοι μαζί να πέσει η κατοχή.
    * Ποτέ πια φασισμός.
    * Μέτωπο - Λαός - Αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αποδειξέ μου ότι η ΕΔΕΚ έβαλε στεφάνι στο Γρίβα. Εγώ στη φωτογραφία που είναι στην ιστοσελίδα σας σας βλέπω μόνους σας να βάζετε στεφάνι. Είστε ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όμως, εδώ και πάρα πολλά χρόνια η επέτειος της ΕΟΚΑ δεν
    ταυτίζεται με τον Γρίβα και σχεδόν κανένας δεν κάνει αφιε-
    ρώματα στον αρχηγό της οργάνωσης. Όσα αφιερώματα γίνο-
    νται είναι συνήθως για τους ήρωες, που έπεσαν μαχόμενοι ή
    εκτελέστηκαν στην αγχόνη. ... Οι
    γνήσιοι αγωνιστές και προοδευτικοί, οι μορφωμένοι και
    ανοιχτόμυαλοι, αυτοί που πιστεύουν
    στην πραγματική ελευθερία και τη
    δημοκρατία, δεν έχουν κανένα πρό-
    βλημα να τιμούν και τον Νίκο Μπελο-
    γιάννη και τον Ευαγόρα Παλληκαρί-
    δη, τον Τσε Γκεβάρα και τον Κυριά-
    κο Μάτση, τον Άρη Βελουχιώτη και
    τον Γρηγόρη Αυξεντίου. Μόνο στενό-
    μυαλοι φασίστες (κόκκινοι, μαύροι,
    δεν έχει σημασία), που εξυπηρετούν
    άλλες σκοπιμότητες ή συμφέροντα
    ξένα προς τα συμφέροντα του κυ-
    πριακού ελληνισμού, θέλουν να
    έχουν δικούς τους ήρωες ως αντίπα-
    λο δέος στους ήρωες των άλλων

    Άριστος Μιχαηλίδης Φιλελεύθερος...

    Κι όμως αγαπητέ συναγωνιστή Άριστε, οι Μετωπίτες ακόμα πάνε και βάζουν στεφάνοι στο Γρίβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όμως, εδώ και πάρα πολλά χρόνια η επέτειος της ΕΟΚΑ δεν
    ταυτίζεται με τον Γρίβα και σχεδόν κανένας δεν κάνει αφιε-
    ρώματα στον αρχηγό της οργάνωσης. Όσα αφιερώματα γίνο-
    νται είναι συνήθως για τους ήρωες, που έπεσαν μαχόμενοι ή
    εκτελέστηκαν στην αγχόνη. Οι
    γνήσιοι αγωνιστές και προοδευτικοί, οι μορφωμένοι και
    ανοιχτόμυαλοι, αυτοί που πιστεύουν
    στην πραγματική ελευθερία και τη
    δημοκρατία, δεν έχουν κανένα πρό-
    βλημα να τιμούν και τον Νίκο Μπελο-
    γιάννη και τον Ευαγόρα Παλληκαρί-
    δη, τον Τσε Γκεβάρα και τον Κυριά-
    κο Μάτση, τον Άρη Βελουχιώτη και
    τον Γρηγόρη Αυξεντίου. Μόνο στενό-
    μυαλοι φασίστες (κόκκινοι, μαύροι,
    δεν έχει σημασία), που εξυπηρετούν
    άλλες σκοπιμότητες ή συμφέροντα
    ξένα προς τα συμφέροντα του κυ-
    πριακού ελληνισμού, θέλουν να
    έχουν δικούς τους ήρωες ως αντίπα-
    λο δέος στους ήρωες των άλλων

    Άριστος Μιχαηλίδης Φιλελεύθερος.
    Κι όμως αγαπητέ Άριστε οι Μετωπίτες ακόμα βάζουν στεφάνι και τιμούν το Γρίβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ελευθερία - Δημοκρατία1 Μαρτίου 2010 στις 6:37 μ.μ.

    "Όμως, εδώ και πάρα πολλά χρόνια η επέτειος της ΕΟΚΑ δεν ταυτίζεται με τον Γρίβα και σχεδόν κανένας δεν κάνει αφιερώματα στον αρχηγό της οργάνωσης. "

    Ακριβώς δηλαδή ότι κάνει και το Μέτωπο, αφού το Μέτωπο κατέθεσε στεφάνι την 1η Απριλίου, επέτειο έναρξης της ΕΟΚΑ και ΟΧΙ στην επέτειο του μνημοσύνου του Γρίβα! Το Μέτωπο κατέθεσε στεφάνι στο κρυσφήγετο στη Λεμεσό του Αρχηγού της ΕΟΚΑ (Αρχηγός δηλαδή και του Βάσου Λυσσαρίδη). Το στεφάνι κατατέθηκε στον ίδιο χώρο που κατέθεσε στεφάνι και η ΕΔΕΚ Λεμεσού, όλα τα άλλα κόμματα (πλην ΑΚΕΛ φυσικά), η Εθνική Φρουρά, η Αστυνομία Κύπρου, Συνδέσμοι Εφέδρων της Εθνικής Φρουράς, και φυσικά Υπουργός της τότε συγκυβέρνησης ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ.

    Επίσης, αν δείτε επίσης το Προπύργιο (Φεβρουάριος 2009 θα το βρείτε στο www.metopo.org.uk), θα δείτε αναφορές και στον Τσε Γκεβάρα και τον Φιντέλ Κάστρο.

    Επισημαίνεται πως η αυτονομία του Μετώπου πηγάζει από την πολιτική σκέψη του Κορνήλιου Καστοριάδη.

    Επίσης, κάθε χρονιά δεν παραλείπει το Μέτωπο να κάνει αναφορές στους ήρωες μας Ευαγόρα Παλληκαρίδη και Γρηγόρη Αυξεντίου, όπως και τον λυσσαριδικό Θεόφιλο Γεωργιάδη.

    Ο μόνος που επιμένει να ρίχνει λάσπη στο Μέτωπο και να προσπαθεί να πει πως κατέθεσε στεφάνι στον Γρίβα, ενώ η αλήθεια είναι πως κατέθεσε στεφάνι στο κρησφύγετο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ όπως έπραξε η ΕΔΕΚ Λεμεσού και τα άλλα κόμματα και οργανώσεις, είναι το εντεταλμένο όργανο του ΑΚΕΛ που γυροφέρνει τα ιστολόγια και προσπαθεί να διασπάσει το αντικατοχικό κίνημα, προσπαθώντας να φέρει σε σύγκρουση Μετωπίτες και Αγώνιτες, κάτι που δεν θα περάσει.

    Εδεκίτες-Σοσιαλιστές: Μην πέφτετε στις παγίδες των Ακελικών-Ιορδανικών-Χαννιδικών (οπαδών του νέου πρώην Εδεκίτη Υπουργού του Χριστόφια κ. Ηλιάδη) που θέλουν πάση θυσία να σπείρουν την διχόνοια στο αντικατοχικό στρατόπεδο για να μας διχάσουν.

    Μην πιστεύετε τους εντεταλμένους ιορδανικούς προβοκάτορες του ΑΚΕΛ που θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν και να μας στρέψουν τον ένα εναντίον του άλλου. Το Μέτωπο λέει ξεκάθαρα τις θέσεις του εδώ: www.metopo.org.uk Εκεί θα δείτε πως ποτέ το Μέτωπο δεν επιτέθηκε στον Αγώνα όπως προσπαθεί να μας πείσει ο εντεταλμένος προβοκάτορας του ΑΚΕΛ.

    Εμείς αγαπούμε τον Βάσο Λυσσαρίδη και τους αγώνες του για δημοκρατία, δεν θα πέσουμε στην παγίδα των κεραστών του γλυκού καρυδακιού και να μαλώσουμε μεταξύ μας. Ενωμένοι για την λευτεριά, την επιστροφή, την δημοκρατία.


    * Όλοι μαζί να πέσει η κατοχή.
    * Ποτέ πια φασισμός.
    * Μέτωπο - Λαός - Αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Eν η 10η φορά: Απόδειξέ μου το ότι η ΕΔΕΚ έβαλε στεφάνι στο Γρίβα.

    Μα ρε νομίζεις ότι όποιος κάμνει αναφορές στο Τσε και στο Κάστρο και στο Γρηγόρη και στον Ευαγόρα είναι και συνεχιστές τους;; Και οι Ακελικοί και Συναγερμικοί κάμνουν αναφορές σε αυτούς. Η επιμονή σου και το άγχος σου να μας πείσεις ότι έχεις δίκαιο κάνοντας copy paste αυτά που λες δείχνει και το φόβο σου μπροστά στην αλήθεια. ΦΑΣΙΣΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χα χα Τελικά είστε το πιο γελοίο κόμμα στην παγκόσμια ιστορία των κομμάτων. 7 ψώριες τζαι σκοτώνεστε μεταξύ σας. Να ζήσετε να σας σιέρετε ο "ιεράς τράπεζας" της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. akousa oti o iordanou eixe stisi otan akouse tin omilia tou karogian sto mnimosino tou grigori afxentiou. alithevei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ρε δεν μας χέζετε όλοι εδώ μέσα.....
    αποβράσματα της λυσσαριδικής "σοσιαλιστής" μαλακίας, μαλλώνετε μεταξύ σας ποιος είναι πιο πατριώτης....
    μετωπίτες, αγωνίτες, αναγεννίτες και ακροδεξιοί της πρωτοπορίας, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΣΤΕ

    και για να εχετε τοση εμμονή όλοι σας (οι μεν τον κτυπάτε, οι άλλοι οι αγωνίτες διαχωρίζετε την θέση σας) με αυτό τον ιορδάνου, ε τότε αυτός μάλλον είναι ο μόνος νούσιμος αντιεθνικιστής εκεί μέσα

    οι άλλοι είστε μια μαλακία και μισή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λοιπόν για να τελειώνουμε επιτέλους με τα κόμπλεξ των Αγωνιτών Αγγλίας.

    1. Την 01 Απριλίου του 2007 στεφάνι έβαλε και υποYργός. ήταν την 1η Απριλίου και όχι στο μνημόσυνο του Γρίβα. Ξ-Ε-Π-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ε Τ-Ο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πηγαίνετε φέτος να δείτε ποιοι συμμετέχουν και ποιοι καταθέτουν στεφάνι. Μεν είσαστε φανατισμένοι μανα μου. Το 2007 δεν ασχολήστουν καν με φοιτητικό συνδικαλισμό, ούτε και με πολιτική. Παραδεχθήτε ΑΓΝΟΙΑ και GET OVER IT BOYS...

    2. Εκάμετε 1000 φορές επίθεσεις ενάντια στο ΜΕΤΩΠΟ. Είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε ως ΑΓΩΝΑΣ Η.Β, είτε ο ηγέτης σας Γ.Ιορδάνου από το μπλόγκ του. Δεν επιάσαν τόπο. Η κάλπη το απέδειξε. GET OVER IT BOYS...

    3. Η μόνη "επίθεση" που έγινε από το Μετωπο ενάντια στον Αγώνα ήταν με υπονοούμενα σε σατIρική στήλη. Αν δεν καταλαμβαίνετε από σάτιρα GET OVER IT BOYS...

    4. Ναι, το ΜΕΤΩΠΟ ασχολήθηκε με τον Γ.Ιορδάνου διότι έπρεπε να απαντήσει στις συκοφαντίες του. Τα στελέχη του ΜΕΤΩΠΟΥ αναγκάσαν τον σε 'άτακτη υποχώρηση' και σε εκλογική αποτυχία με την εξασφάλιση μόλις 8 ψήφων. Ετέλειωσεν πλέον GET OVER IT BOYS...

    5. Ναι ο Λυσσαρίδης εν δικός σας. Δεν σας τον επιάσαμε. Δικαιούμαστε όμως να μας εμπνέει όταν θεωρούμε ότι κάμνει κάτι με το οποίο συμφωνούμε. Δεν έχουμε κόμπλεξ να εμπνευστούμε από ανθρώπους διαφόρων πολιτικών χώρων όταν αυτοί είναι πολιτικά ορθοί και τίμιοι. Ναι, σε τελική ανάλυση τιμούμε τον περισσότερο απ' ότι εσείς. Τι να κάμουμε, GET OVER IT BOYS...

    5. Ρε κουμπάρε δεν είμαστε στον Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π. Είμαστε άλλο πράμα, νέο, φρέσκο, καινούργιο. Αν ηθέλαμε να μπούμε θα εμπαίναμε. Αν έχετε τόσο μεγάλο καημό μπορείτε να μπείτε εσείς. Αν δεν σας δεχτούν... GET OVER IT BOYS...

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ... GET OVER IT BOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή