Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΑ!

Στη φωτογραφία, φοιτητές του Μετώπου Η.Β. τα βάζουν με τον Ταλάτ. Που ήταν αυτοί του ΑΓΩΝΑ; Μήπως όπως αναφέρει και το christofias-watch, ετοιμάζονταν για τα Παρίσια; Ή μήπως έκαναν όπως συνήθως πλάτες στην Προοδευτική; 


Όσοι με παρακολουθούν στο διαδίκτυο, ξέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θίγω το θέμα του Ιορδάνου.

Και το θίγω γιατί με λύπη μου βλέπω φυγή των ΕΔΕΚιτών φοιτητών προς άλλες οργανώσεις, κυρίως προς το αυτόνομο ΜΕΤΩΠΟ, το οποίο υπερασπίζεται με συνέπεια τις θέσεις του Β. Λυσσαρίδη.

Λυπούμαι που ο Αγώνας στο Η.Β. και δίνει κάλυψη στον Ιορδάνου, το μεγάλο υβριστή αυτό του Γιατρού και μεγάλο σύμμαχο των Νενέκων, αλλά και τα βάζει με συναγωνιστές μας, όπως η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και το christofias-watch.

Αν κάποιος πλήττει τον Αγώνα, είναι κάποια άμυαλα φοιτητόπαιδα, που αφήνουν να κυριαρχεί ένας Ιορδάνου, που όπως σωστά το επισημαίνει το christofias-watch έβριζε το Γιατρό.

Κάπου είδα, νομίζω από τον andkand της Αντιπαρακμής στο christofias-watch, κάτι το εύστοχο: "θκιώξετέ τον να σας ψηφίσουμε"!

Έχει δίκαιο. Όχι μόνο κρατά τον Ιορδάνου ο Αγώνας, αλλά ο Ιορδάνου είναι ο ιδεολογικός paterfamilias της οργάνωσης.

Εκφράζω τις απολογίες μου στο christofias-watch, αλλά τους έχω ήδη πει και κατ' ιδίαν, όταν βρεθήκαμε στο Αιγαίο πριν λίγους μήνες, ότι οι περισσότεροι πραγματικοί ΕΔΕΚίτες στο Η.Β. δεν είναι στον Αγώνα και να μην παρεξηγούν.

Εγώ αύριο δεν ψηφίζω. Πάνε εκείνοι οι καιροί. Αν θα ψήφιζα όμως, θα ψήφιζα ΜΕΤΩΠΟ. Σίγουρα όχι ΑΓΩΝΑ. 
 

8 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΕΚ ΡΕ!!!!!!!!ΦΥΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΔΕΚ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕΤΩΠΟ Η.Β!
    ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.
    ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ, ΧΑΦΙΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΤΤΙΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΕΚ?
    ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ Η ΕΔΕΚ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΕΞΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
    ΧΩΝΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΤΖΑΙ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΔΕΚΙΤΗ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ.

    ΟΙ ΑΓΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΟΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
    ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΤΕΣ ΤΖΑΙ ΕΣΣΥΛΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΝ ΤΖΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΙ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΕΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!

    ΑΠΟ ΤΙΣ 20/2 ΣΤΕΛΛΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ Β
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΛΑΤ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΣ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΛΟΙΖΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΕΚΙΤΕΣ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ

    ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100000000% ΞΕΚΑΘΑΡΗ!!!!!
    ΨΗΦΙΖΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑ
    ΕΔΕΚ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
    ΟΣΟΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι. Όποιος ΕΔΕΚίτης δε θέλει τον Ιορδάνου, ξαφνικά είναι φασίστας και προβοκάτορας;

    Και γιατί δεν είναι φασίστας αυτός που ανέχεται τον Ιορδάνου ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ και που τον αφήνει να καπελώνει ιδεολογικά το τοπικό παράρτημα μιας ιστορικής οργάνωσης όπως ο Αγώνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Μέτωπο ΗΒ εσύ δεν τα βάζεις με τον Ιορδάνου αλλά με τον Αγώνα...

    "Λόγια του τάχα ΕΔΕΚ ΗΒ: "Που ήταν αυτοί του ΑΓΩΝΑ; Μήπως όπως αναφέρει και το christofias-watch, ετοιμάζονταν για τα Παρίσια;"

    Ενηξέρεις ούτε τους μήνες ρε Μετωπίτη...΄το ταξίδι στο Παρίσι έγινε Φλεβάρη...ο Τάλάτ ήρτε Δεκεμβρή...μόνο εσύ αλόπως ετοιμάζεσε τρεις μήνες πριν για ένα ταξίδι...

    Φίλοι και φίλες του blog σήμερα αποκαλύπτεται με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι το milame edekitika δεν είναι ένα δημοκρατικό blog αλλά μια καλά οργανωμένη ιστοσελίδα του Μετώπου και ίσως και της Αναγέννησης που έχουν σαν στόχο να πλήξουν τη Δημοκρατική Παράταξη του Αγώνα. Μια μέρα πριν τις εκλογές στο ΗΒ οι Μετωπίτες τoy blog επιτίθονται στον Αγώνα ΗΒ (όχι μόνο στον Ιορδάνου, αλλά και στον Αγώνα) προσπαθώντας να πλήξουν τη δημοκρατική μας παράταξη.

    Το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι το άρθρο αποτελεί μια παραχάραξη της πραγματικότητας, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι η έλλειψη επιχειρημάτων.

    Δυστυχώς οι φίλος Μέτωπο ΗΒ ακόμα να μας πει γιατί δεν λέει τίποτα για το γεγονός ότι το Μέτωπο έβαλε στεφάνι στο Γρίβα και φέρει ενωτικές σημαίες. Συμφωνά με αυτά ο τάχα ΕΔΕΚ ΗΒ;;

    Επίσης κανείς δεν σχολιάζει την πιο κάτω παράλογη θέση που επισήμανα εκατοντάδες φορές.
    Εσείς οι Μετωπίτες γράφετε στις θέσεις σας ότι είσαστε υπέρ της Αυτοδιάθεσης ενώ είναι πολύ καλά γνωστό ότι αυτοδιάθεση για ένα λαό ισοδυναμεί με το δικαίωμα ενός λαού να αποφασίσει ελεύθερα το μέλλον του σε δημοψήφισμα χωρίς περιορισμούς δηλαδή μια από τις επιλογές θα είναι και η Ένωση με την Ελλάδα και λογικά οι Έλληνες Κύπριοι θα επιλέξουν αυτή την επιλογή. Και δεν είναι ότι διαφωνώ με την Αυτοδιάθεση αλλά την ίδια ώρα έπρεπε να ξέρατε ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει διότι η αυτοδιάθεση απορρίπτεται απο τις Συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου, πάνω στις οποίες βασίζεται σήμερα και η επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ενώ το άλλο το υποκριτικό είναι ότι εσείς λέτε ότι εσείς δεν είστε ενωτικοί και δεν θέλετε ένωση. Ε δεν γίνετε να είσαι υπέρ της Αυτοδιάθεσης και την ίδια ώρα να απορρίπτεις μία από τις επιλογές της Αυτοδιάθεσης όπως είναι η Ένωση, διότι πολύ απλά τότε δεν θέλετε Αυτοδιάθεση.

    Πιο τραγικό είναι επίσης το γεγονός ότι το Δράσις, η γνωστή φασιστική παράταξη που ιδρύθηκε από τη Χούντα και για την οποία ο τάχα ΕΔΕΚ ΗΒ ανέφερε παλαιότερα ότι λένε τουρκοφαγικά συνθήματα και γι' αυτό δεν του άρεσαν, έδωσε συγχρητήρια στο Μέτωπο και πήρε σχετική πρόταση στην ΕΦΕΚ Αθήνας για να στείλει η ΕΦΕΚ συγχαρητήρια στο Μέτωπο. Επίσης βοήθησαν τους Μετωπίτες στη προεκλογική τους.

    Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι είτε δεν τα παραδέχονται όλα αυτά παρόλο που υπάρχουν ντοκουμέντα ακόμα και στην ίδια τους στην ιστοσελίδα, είτε τα θεωρούν λεπτομέρεις ή ότι έτυχε να συμβούν.
    ο Μετωπίτης τάχα ΕΔΕΚ ΗΒ συνεχίζει να μην λέει τίποτα γι' αυτά ενώ υιοθετεί πλήρως επιχειρήματα του Μετώπου για τα οποία τόσο καιρό δεν μας έδωσαν κανένα στοιχείο για να μας το δικαιολογήσουν

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΔΕΚΙΤΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΦΟΙΤΗΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΓΟΥΟΤΣ και ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΕΚΙΤΙΚΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΑΤ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΜΕΤΩΠΙΤΗΣ ΤΑΧΑ ΕΔΕΚ ΗΒ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΡΑΣΙΤΙΚΗ-ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ...

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΑΓΩΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EDEK H.B an isoun ontos SYNAGWNISTIS, sosialistis kai dimokratis tha ixeres oti ston AGWNA psifizoyme ideologia, psifizoyme theseis. psifizoyme politikes...

    o opoiosdipote iordanous de stathike pote empodio gia na stirixoun oi agwnites me tin psifo tous tin parataxi mas ...

    o agwnas ine kinisi fititiki me 35 xronia lampris istorias, mia sinexi parousia sta foititika drwmwna, panta parousa me theseis kai epixeirimata ( an xereis ti mporei na simenoun auta) gia osa simvenoun sto kypriako...

    Ayta ine arketa gia kathe dimokratiko, kritika skeptomeno foititi wste na kanei tin sosti epilogi, na stirixei me tin psifo tou ti moni sosialistiki fititiki kinisi!

    AGWNAS - PALMOS - SOSIALISMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑ Η.Β!

    ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ Η.Β Η ΑΛΛΙΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕ Η.Β Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΙΕΔΕΚ Η.Β Η ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ!
    Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΛΑΤ ΠΗΓΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΕΚΕΒΡΗ.
    ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ!
    ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΟ.

    ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ Η.Β ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΕΛΙΚΟΣ. ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΜΑΣΤΕΡ ΤΟ ΑΚΕΛ. ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΡΕ? ΕΝ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ.

    ΑΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΔΕΚΙΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΕΚΟΦΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΜΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

    ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ, ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...........

    ΑΓΩΝΑΣ ΓΡΟΘΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρέπει να μεν είναι και πάρα πολλοι οι ΕΔΕΚίτες τελικά, άμα όλοι τους ψήφισαν Άγώνα και πάλι έμειναν ένα με το πάτωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re komplexikoi saste ta apotelesmata pou anartisate stin selida sas kai eginete to perigelo pale. o agonas eixe tin megaliteri anodo... ama aferaiseis lio pou ta pososta ton allon parataxeon! hahahaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "το milame edekitika δεν είναι ένα δημοκρατικό blog αλλά μια καλά οργανωμένη ιστοσελίδα του Μετώπου και ίσως και της Αναγέννησης που έχουν σαν στόχο να πλήξουν τη Δημοκρατική Παράταξη του Αγώνα"

    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ Ο "ΑΓΩΝΙΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.

    ΑΧ ΡΕ ΑΚΕΛΙΚΟΙ... ΑΛΩΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΚΚΦ ΙΟΡΔΑΝΩΝΑ Η.Β. ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή