Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η.Β.


Ε πόσα ρεζιλίκια πια, αυτός ο Αγώνας Η.Β.;

Πόσα ρεζιλίκια πια;

Δε φτάνει που τα έβαλαν με τους συναγωνιστές μας του christofias-watch, τώρα έβγαλαν και λανθασμένα αποτελέσματα, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ότι έχουν τη μεγαλύρερη άνοδο και μειώνουν επίτηδες το Μέτωπο (το οποίο θέλουν να εκδικηθούν γιατί ήταν η πρώτη επιλογή ανάμεσα στους ΕΔΕΚίτες φοιτητές).

Τα ρεζιλίκια τους, από ό,τι έμαθα είναι αντικείμενο συζήτησης στο Κόμμα.

Επίσης κάποια "εξυπνόπαιδα" από αυτούς, ή κάποιοι άλλοι ακελικοί που παρουσιάζονται ως ΑΓΩΝίτες, έφτασαν στο σημείο με προβοκατόρικα σχόλια στο christofias-watch να αφήνουν και υπονοούμενα εναντίον του Δημήτρη Παπαδάκη, ενός συναγωνιστή που η ζωή του ταυτίστηκε με προσφορά στην ΕΔΕΚ και στο σοσιαλιστικό κίνημα.

Φτου σας ρε ρεζίληδες. Φτου σας!

37 σχόλια:

  1. otan oi alitheies gia emas einai rezilikia gia esas tote lipoume pragmatika pou iparxoun sinagwnistes oi opioi areskonte na zoun sto psema... kanenas agwnitis den exei tin anagki na provei se psemata gia na kerdisei tis opoiesdipote entipwseis... auta ta kanete eseis ..

    lipoume pragmatika pou iparxoun edekites oi opioi exoun san stoxo tous tn fititiki parataxi pou sindeete me olous tous agwnes tis edek !

    Eftixos gia emas agwnizomaste makria apo apo mikrokommatika simferonta kai taktikes pou fanerwnoun deilia kai mikrototita...
    Agwnizomaste ston dromo pou xara3e o Dwros Loizos.

    Sigxaritiria ston Agwna H.B gia tin axioprepi tou parousia !

    EMEIS THA TOUS ANTISTATHOUME OPOIOI KAI NA NAI OSO DINATOI KAI NA NAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προοδευτική 34.29% (+0.51%), 3 έδρες, 1062 ψήφοι
    Πρωτοπορία 31.55% (-1.14%), 3 έδρες, 977 ψήφοι
    Αναγέννηση 17.79% (-1.06%), 2 έδρες, 551 ψήφοι
    Μέτωπο Κ.Φ 12.63% (+0.92%), 1 έδρα, 391 ψήφοι
    Αγώνας 3.75% (+0.78%), χωρίς έδρα, 116 ψήφοι

    Πε μας ρε "otan oi alitheies gia emas einai rezilikia gia esas" Ανώνυμε, ποιο εν το σωστό αποτέλεσμα; Τούτο ή εκείνο που δημοσίευσαν οι Αίσωποι του δήθεν Αγώνα ΗΒ στην σελίδα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Otan anaferome se alitheies fisika kai den enoousa ta apotelesmata... en nomizw na prospathouse kanenas na pei tetoiou eidous psema apo tin stigmi pou dimosieuonte kai episima apo tin efek..

    Aiswpoi en aftoi pou apofasizoun na plasoun tin diki tous istoria kai na tin prosarmosoun sta metra tous ... kero twra vlepoume pollous aiswpous kai edwmesa, mi mporontas na antimetwpisoun tin pragmatikotita plasaroun ta dika tous kalostimena paramythia kai emathan pleon na zoun me afta !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΟΡΔΑΝΙΤΕΣ ΤΟΥ "ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ" ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΔΗΘΕΝ "ΑΓΩΝΑΣ" ΔΚΚΦ ΙΟΡΔΑΝΩΝΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ" ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ, ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω βλεπω θετικα το γεγονος πως οι προοδευτικες παραταξεις προοδευτικη, μετωπο, αγωνας εχουν αυξησει ποσοστα, ενω οι φασιστες της αναγεννησης-πρωτοποριας τα εχουν μειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού βρίσκονται τα Επίσημα Αποτελέσματα να τα δούμε ρε παιδια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν μετά το τέλος της καταμέτρησης. Η εφορευτική του Ληντς διαβίβασε το αποτέλεσμα των κάλπεών της στο Λονδίνο και μετά το τέλος της καταμέτρησης των κάλπεων εκεί, ανακοινώθηκαν τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Όσα στελέχη των παρατάξεων βρίσκονταν στο χώρο της καταμέτρησης (μιλούμε για πάνω από 100 άτομα) ξέρουν αυτούς τους αριθμούς και αυτοί θεωρούνται οι τελικοί. Ο Αγώνας έφτιαξε δικά του, προσπαθώντας να δημιουργήσει επιτυχία εκεί που δεν υπήρχε, μειώνοντας το ποσοστό του ΜΕΤΩΠΟΥ περισσότερο από μισή μονάδα. Καμιά άλλη παράταξη δεν υιοθετεί τα ποσοστά του Αγώνα, γιατί απλούστατα είναι ψευδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΨΕΥΔΟΑΓΩΝΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ:

    - ΜΕ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΕΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΓΚΡΙΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

    - ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΙΓΚΡΙΛ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΟΝΟΘΙΑ

    - ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΓΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

    ΔΚΚΦ ΙΟΡΔΑΝΩΝΑΣ ΑΓΓΛΙΑ: ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ.

    Ο ΜΙΓΚΡΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΓΚΡΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Η Δημοκρατική Κίνηση Κυπρίων Φοιτητών ΑΓΩΝΑΣ Ηνωμένου Βασιλείου θέλει να εκφράσει την απογοήτευση και ανησυχία της για την πρόσφατη απόφαση της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου (Ε.Φ.Ε.Κ. Η.Β.) να χρησιμοποιηθεί στην αντικατοχική πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους το σύνθημα «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»." ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ '09

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο ΨΕΥΔΟΑΓΩΝΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ! Ο ΨΕΥΔΟΑΓΩΝΑΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    Ο ΑΚΕΛΙΣΜΟΣ-ΜΙΓΚΡΙΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η.Β. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΙΟΡΔΑΝΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΕΟΣ Ο ΙΟΡΔΑΝΩΝΑΣ

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΙ.

    ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ 0.9% ΑΥΞΗΣΗ!!

    0.78% ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΙΓΚΡΙΛΑΚΙΑ.

    2.97 ΠΕΡΣΙ 3.75 ΦΕΤΟΣ.

    ΣΤΑΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.

    ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΑΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άτε μι.γκ.λ. μου, αλλο μιά πισινή τζαι εννα το φκάλετε που το γκαράζ. τα ποσοστά του ΜΕΤΩΠΟΥ εσάσετε τα, τωρά σάστε τζαι τα δικά σας. τζαιόι πολλά γουτσου γουτσου με την προοδευτική μες τον δρόμο. πάνω από όλα προσοχή στο οδήγημα στον σωστό το δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι σοσιαλιστές φοιτητές που εμπνέονται από τις ιδέες του Βάσου Λυσσαρίδη πολύ απλά ψήφισαν Μέτωπο. Μην το σκαλίζετε, ο Αγώνας Αγγλίας δεν συμπεριφέρεται ιδεολογικά αλλά κομματικά. Δεν λέω πως αυτό είναι κακό, αυτό όμως απωθεί τους φοιτητές.

    Όταν ας πούμε προσπαθείς να πείσεις κάποιον για κάτι και σε αυτό φέρνεις ως παραδείγματα μια φωτογραφία, όπως κάνατε με το Μέτωπο, αυτό ζημια κάνει μόνο.

    Από την στιγμή που η ΕΔΕΚ είναι κόμμα είναι επόμενο να παράγει και κομματικούς και ιδεολόγους. Το πρόβλημα είναι πως οι κομματικοι, ακόμη και όταν βρίσκονται σε σωστή γραμμή, συμπεριφέρονται άκαρδα, απαξιωτικά και έχουν τάσεις φασιστικές και μηδενιστικές. Αυτό δυστυχώς έγινε και με τον Αγώνα.

    Στο Μέτωπο όμως, διότι ο καθένας δρα αυτόνομα και οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά, δεν υπάρχουν τάσεις κομματισμού με όλα τα αρνητικά που αυτές έχουν.

    Μια είναι λύση και θα φανεί όσο περνούν τα χρόνια: οι πραγματικοί ιδεολόγοι ΕΔΕΚίτες θα προσχωρούν στο Μέτωπο αντί στον Αγώνα, λόγω ακριβώς των παθολογιών του.

    Η περίπτωση Ιορδάνους νομίζω έχει υπερπροβληθεί. Δεν είναι σημαντική, αφού άνθρωποι που διαφωνούν με τα γενικότερα πλαίσια ενός πολιτικού σχηματισμού υπάρχουν σε κάθε οργάνωση, παράταξη, κόμμα κλπ. Η αδυναμία να χειριστεί ο Αγώνας την περίπτωση Ιορδάνου, αλλά και η πολιτική κάλυψη που του δόθηκε ακριβώς λόγω κομματικής ΚΑΙ ΟΧΙ ιδεολογικής προέλευσης είναι χαρακτηριστική του τι προσπαθώ να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΜΙΓΚΡΙΛΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντροπή στον Αγώνα Αγγλίας να μετατρέπεται σε γκαράζ της προοδευτικής για να παρκάρει την λιμουζίνα του Χριστόφια μέσα ο Νάσος Κούκος

    Ντροπή στον δήθεν Αγώνα να υπερασπίζεται την ρατσιστική ΔΗΣΑΚΕΛική διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

    Ντροπή στον δήθεν Αγώνα να έχει υποψήφιους μιγκρίλ και φιλομιγκρίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Μετωπίτες επιαστήκατε που ένα τυπογραφικό λάθος και εκαμετετο θέμα...σκεφτείτε πόσο αντιεδεκιτες και αντιαγωνίτες είσαστε...Ρε Μετωπίτες ένεχετε υπόθεση...παένετε βάλτε κανένα στεφάνι του Γρίβα...συνεχχίστε να φορείται τις μάσκες σας...παένετε να ψηφίσετε Συνααγερμό και ΕΥΡΩΚΟ τζαι τζηλάτε αλλού το αμαξούι σας....εν ασχολείται κανένας μαζί σας...εγώ είμαι ο τελευταίος που ασχολούμαι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...α και τα λεφτά για να μεταφέρεται τόσο κόσμο που τα ήβρατε?

    Προς: Μέτωπο ΗΒ (τάχα ΕΔΕΚ ΗΒ): ΕΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέτωπο Κ.Φ 12.63% (+0.92%), 1 έδρα, 391 ψήφοι
    Αγώνας 3.75% (+0.78%), χωρίς έδρα, 116 ψήφοι

    "εν ασχολείται κανένας μαζί σας"

    Περαστικά κουμπάρε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΩΝΑΣ ώσπου να φκάλει φάουσα ο ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΩΠΙΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψευδοαγωνίτη ουφολόγε-συνωμοσιολόγε, πήρες την απάντηση σου. ΟΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΤΩΠΟ. Ο ΙΟΡΔΑΝΩΝΑΣ ΠΗΡΕ ΔΡΟΜΟ.

    Αλήθεια, γιατί ΠΟΤΕ δεν σας κάνει επίθεση ούτε η Πρωτοπορία, ούτε η Προοδευτική; Μήπως γιατί πουλήσατε τις ιδέες του Γιατρού και ασπαστήκατε τον Μιγκριλισμό;

    Άντε να σκουπίσετε το γκαράζ, σύντομα θα έρθει να παρκάρει ο Νάσος και θα σας σύρει 10 μέρες κράτηση που θα τα έβρει ούλλα μαύρα τζιαι γέρημα.

    LOOSERS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ψευδοΑΓΩΝΑΣ ΗΒ:

    Ιορδανίτες - Καλπονοθευτές - Παρκαδόροι - Μιγκριλιστές

    Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια στους διαχειριστές της σελίδας του Αγώνα που είχαν την εντιμότητα να διορθώσουν την ανακοίνωση (χωρίς ειρωνεία).

    Κατά τα άλλα, πολύ φιλικά συστήνω στον φίλο "Αγωνίτη" και στους συντρόφους του να σταματήσουν επιτέλους να σχολιάζουν με το ίδιο ακριβώς ήθος και ύφος με την Προοδευτική ( http://www.proodeftiki.org.uk/site/index.php?option=com_content&view=article&id=199:2010-02-21-20-47-10&catid=59:2009-09-15-22-19-23&Itemid=201 ) και να βοηθήσουν τον Αγώνα να αποκτήσει επιτέλους την ανεξαρτησία του από το ΑΚΕΛ και να γίνει γνήσιος συνεχιστής των ιδεών του Γιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. malakes tis edek, afiste tis malakies, to idio skato eiste me to metopo kai to drasis

    eseis den einai pou fugate apo tin kivernisi xristofia, kai meinate antipolitefsi me evroko kai synagermo? eseis den epikrinete kai uposkaptete ton nomimo proedro opos kai to drasis, i peof, to metopo klp?

    agonas = metopo = drasis = peof = disy = evroko

    oloi ton idio antiakelismo

    ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, Ο ΓΛΥΚ0ΚΕΡΑΣΤΗΣ "ΑΓΩΝΙΤΗΣ" ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ;

    ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΨΕΥΔΟΑΓΩΝΙΤΗ;

    ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σημείωση Αγωνίτη: Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα διότι δεν έγινα αντιληπτός όπως φαίνεται. Αγαπητοί Μετωπίτες σταμάτησα να γράφω σχόλια σ' αυτό το Μετωπίτικο μπλόκ διότι πολύ απλά δεν με εκφράζει η ιδεολογία του φασισμού την οποία έχετε. Με απλά λόγια δεν έχω καμία ανάγκη να γράφω σχόλια σε ένα φασιστικό μπλόκ που έχει σαν στόχο να πλήξει το αγωνιστικό, πατριωτικό, σοσιαλιστικό μας κόμμα, την ΕΔΕΚ, και την παράταξή μου, τον Αγώνα. Επίσης διαπίστωσα ότι σ' αυτό το μπλόκ μπαίνουν μόνο ακραίοι και φασίστες όπως εσάς και τον ακελικό που έγραψε πιο πάνω. Είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσω να αλλάξω τα αρρωστημένα μυαλά σας οπότε δεν είναι ανάγκη να τρώω ώρες για να σας γλυτώσω που τα πλοκάμια του φασισμού. Επιπλέον έίναι φανερό ότι ο ΕΔΕΚ ΗΒ είναι προβοκάτορας και είναι ΜΕΤΩΠΟ και όχι ΕΔΕΚ ΗΒ. Προφανώς αυτό που πρέπει να κάνει κανείς σε ένα προβοκάτορα που δεν έχει το θάρρος να αποκαλυφθεί, είναι να τον αγνοήσει και να μην ασχολείτε μαζί του...διότι πολύ απλά σαν άνθρωπος δεν αξίζει πακκίρα.

    Προφανώς ανίδεοι Μετωπίτες ένας άνθρωπος δεν εξαφανίζετε επειδή δεν γράφει πλέον στο φασιστικό μπλόκ σας...αν ήταν έτσι θα μένατε μόνοι σας στο κόσμο...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Που είδες τον φασισμό στο Μέτωπο ρε αθεόφοβε;

    Διάβασες ποτέ τις καταδίκες του πραξικοπήματος και της Χούντας; Είδες ποτέ τα άρθρα υπέρ του Βάσου Λυσσαρίδη; Αποκαλείς το 13% των Κυπρίων φοιτητών του ΗΒ φασίστες;

    Πας καλά;

    Ρε Αγωνίτη, κατάλαβες πως είναι ένα κομματόσκυλο χωρίς ιδεολογία, τυφλό και κουφό, και δεν μπορείς να αντιληφθείς τι λέει ο άλλος;

    Αγωνίτη, να πελλάνεις που είμαι φανατικός Λυσσαριδικός, στην Κύπρο ψηφίζω ΕΔΕΚ και στο ΗΒ ψηφίζω ΜΕΤΩΠΟ.

    Δεν θα σε πω φασίστα, διότι ούτε εσύ είμαι, ούτε εγώ, ούτε το Μέτωπο. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ όρους του ΑΚΕΛ.

    Αλλά βλάκα θα σε πω, ανίδεο, ηλίθιο, και κυρίως ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. Αν η ΕΔΕΚ περίμενε από τα κομματόσκυλα και όχι του ιδεολόγους της να πάει μπροστά, θα ήταν ολόκληρο το κόμμα γκαράζ του ΑΚΕΛ, όπως κάνατε εσείς γκαράζ της Προοδευτικής τον τιμημένο Αγώνα.

    Βλάκα.

    Κωνσταντίνος (άλλος Κωνσταντίνος εγώ, όχι ο πιο πάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρκαδόρε ψευδοαγωνίτη, χέστη, εξαφανίστηκες μόλις τέλειωσαν οι εκλογές, μόλις σου τέλειωσαν τα επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ψευδοαγωνίτη, οπαδέ του Γιώργου Ιορδάνου, κρυπτοφασιστάκι, παρκαδόρε του Κούκου, γιατί δεν μας εξηγάς, οι Μετωπίτες γιατί έχουν κυπριακές σημαίες στην σελίδα τους;

    Τι κάνει νάσου-νάσου στα κεραμίδια;

    Τι κάνει κούκου-κούκου στο γκαράζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα μας πείτε πόσους ψήφους πήρε ο Ιορδάνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πληροφορίες λένε οτι πήρε 8 ψήφους. Ο Αγώνας πήρε 116.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β και σ αυτήν παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

    Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης, ο οποίος τόνισε ότι η 1η Απριλίου του 1955 υπήρξε το έναυσμα για μια παλλαϊκή ανάταση με καθολικό το εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα.

    Στην ομιλία του σημείωσε ότι «όσοι εμμένουν στην υλοποίηση στοιχειωδών στόχων και διασφάλιση στοιχειωδών δικαιωμάτων που θεωρούνται αυτονόητα γα κάθε λαό χαρακτηρίζονται από τους ρεαλιστές της μοιρολατρίας ως εξωπραγματικοί ή και περιθωριακοί».

    Όπως ανέφερε ο κ. Λυσσαρίδης στη μισοελεύθερη Κύπρο το συρματόπλεγμα της ντροπής σημαδεύει την αξιοπρέπειά μας.

    Αναφέρθηκε στις «καταλυτικές ώρες της ανάτασης ή της εξέγερσης οι οποίες υπάρχουν στην ιστορία κάθε λαού», όπως η επανάσταση της ΕΟΚΑ, με πολιτικό ηγέτη τον Μακάριο και στρατιωτικό ηγέτη τον Διγενή. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ψευδοαγωνίτη looser

    ειδες την ομιλία του Γιατρού για την ΕΟΚΑ το 2008; Είδες που μιλά για τον στρατιωτικό Αρχηγό της ΕΟΚΑ;

    ειδες ποσο παρομοιαζει με τον τρόπο που προσεγγίζει τον Διγενή και το Μέτωπο;

    Ή είσαι τόσο τυφλός κομματόσκυλάς που δεν το βλέπεις;

    Ιορδανιτή, καθάρισε το γκαράζ! Θα επιστρέψει ο μάστρε-Κούκος να παρκάρει την ΑΚΕΛική του λιμουζίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τι εννοείται; εβρεθήκαν ακόμα 7 τρολ να ψηφίσουν τον Ιορδάνου; i'm shocked!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΓΩΝΙΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ-ΚΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ-ΝΑΣΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ;

    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΓΚΡΙΛΙΣΜΟΥ;

    Α ΡΕ ΜΙΓΚΡΙΛΕΣ; ΜΙΓΚΡΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΜΙΓΚΡΙΛΑΚΙΑ; ΜΙΓΡΙΛΛΟΤΡΟΛΛΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΕΔΕΚ Η.Β,
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΕΚΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ, ΧΑΦΙΕ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΛΟΚ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η.Β.
    ΜΗ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΕΟΦ ΚΑΙ ΔΡΑΣΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ.

    ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ,
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ (ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΔΕΚΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΕΝ ΕΣΣΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η.Β ΝΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΧΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Β ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ! Α ΡΕ ΔΩΡΟ ΛΟΙΖΟΥ ΤΖΑΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ!ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕΚ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΒΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ, ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕΚ.

    ΠΡΟΣ ΞΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΚΕΛΙΚΟ,
    ΠΡΟΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,
    ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ, ΔΗΣΑΚΕΛ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΣΥ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΩΣΑ ΨΗΦΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Β ΧΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗΣ?
    ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΔΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1974 ΤΟ ΑΚΕΛ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΚΛΗΡΙΔΗ ΚΑΛΟ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΚΙΟΥΝΕΣ>
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΠΑΡΟΖΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΕΞΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Β. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΑΤΕ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΑΛΑΤ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΞΥΜΑΡΙΣΜΕΝΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΚ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΖΕΚΙΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 30/8/74 ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΜΑΣ ΔΩΡΟΥ ΛΟΙΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
    ΨΗΦΙΖΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα ίδια λέτε όλοι ρε φασιστοεδεκιτόπουλα

    Τα ίδια λέει και το Μέτωπο για την ΕΟΚΑ-Β, το πραξικόπημα, το μεταπραξικόπημα, το γλυκό καρυδάκι.

    Το ίδιο σκατό είστε. Έβαλαν λες στεφάνι στον Γρίβα. Λες και ο Λυσσαρίδης σας ο κωλόγερος δεν περηφανεύεται που πολέμησε μαζί του στην εθνικιστική-ρατσιστική ΕΟΚΑ σας.

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Την αισιοδοξία ότι "στο τέλος θα δικαιωθούν οι αγώνες του κυπριακού Ελληνισμού" εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, τονίζοντας ότι "η διασφάλιση του μέλλοντος του κυπριακού Ελληνισμού στη γη των προγόνων του είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθούν ήρωες του ύψους του Διγενή". (Εκδήλωση για Γρίβα, 1998)

    Επικήδειος λόγος του επίτιμου προέδρου της ΕΔΕΚ Βάσου Λυσσαρίδη στην κηδεία του Τάσσου Παπαδόπουλου:
    «Φίλε Τάσσο. Ο λαός δεν σου παραχωρεί άδεια απουσίας ωσότου λεύτεροι σεργιανίσουμε στα λεύτερα αγαπημένα τοπία.
    Οσο το συρματόπλεγμα της ντροπής θα διχοτομεί την αξιοπρέπεια και τα χώματα μας, όσο η κατοχική σημαία θα συνοδεύει στον ξύπνιο τους εφιάλτες μας, έχοντας τώρα νικήσει το θάνατο μαζί με τη στρατιά των συναγωνιστών σου, με τον Μακάριο σημαιοφόρο, με τον Αυξεντίου, τον Μάτση, τον Παλληκαρίδη θα ανατρέψουμε το σκηνικό.» (πουν' τον, πουν' τον τον αρχηγό;;;)

    Έτο ποιος εν που εδόξαζεν και δοξάζει τον Γρίβα...

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
    Ζει ζει και σας καθοδηγεί φασίστες δεξιοί. Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΞΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΔΗΣΑΚΕΛ ΔΗΣΑΚΕΛ ΔΗΣΑΚΕΛ,
    ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΥΜΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΑΠΟΙΚΙΑΚΙΟ-ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΑΧΑΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΜΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ.

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΔΗΣΑΚΕΛ) ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΜΑ!

    ΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΤΖΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ? ΣΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ ΚΛΗΡΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ?

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΚ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ........


    ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ!
    ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!

    ΨΗΦΙΖΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Η προοδευτικη ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή